Νίκος Τσιαμούλος: Ένσταση για το νέο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένσταση  για το νέο  τιμολόγιο  της ΔΕΥΑΤ έχει εκφράσει πολλές φορές ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης καθώς και στις συνεντεύξεις τύπου.

Με την συγκεκριμένη επιστολή προς της Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ενίσταται στην απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης στις 30 Ιουνίου μετά από πρόκληση του προέδρου του Δ.Σ  με αριθμό 77/2016 με θέμα “Λήψη απόφασης επί του τιμολογίου των Δ.Ε του Δήμου Τρίπολης”. 

Ο κ. Τσιαμούλος  θέτει ζητήματα νομιμότητας της απόφασης της ΔΕΥΑΤ καθώς δεν είχε κοινοποιηθεί στους επικεφαλείς των παρατάξεων,δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου ,δεν είχε υπογραφεί από τον Γενικό Διευθυντή καθώς δεν είχε υπογραφεί ούτε από τον πρόεδρο η Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Τριπόλεως.
Οι ενστάσεις του κ.Τσιαμούλου για την ΔΕΥΑΤ του Δήμου Τρίπολης δείχνουν πως τα τιμολόγια αλλά και η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ έχουν μπει στο στόχαστρο της παράταξης του καθώς τα λεγόμενα του πιστοποιούνται με τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο