Συνάντηση αντιδημάρχου κ.Ηλία Τότση με προέδρους χωριών σχετικά με την ανακύκλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 13/5/2016 στο χώρο του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπεύθυνου αντιδημάρχου σε θέματα καθαριότητας, αποκομιδής απορριμμάτων και ανακύκλωσης κ. Ηλία Τότση, με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ολοκληρωμένης Διαχείρισης απορριμμάτων, όπου οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, ενημερώθηκαν για το τρέχον πρόγραμμα ανακύκλωσης στον διευρυμένο Δήμο Τρίπολης ,αλλά και για τη διαδικασία κομποστοποίησης των οικιακών τους απορριμμάτων.

Μετά την προβολή ενημερωτικών βίντεο και την ανταλλαγή απόψεων, όλοι συμφώνησαν στην χρησιμότητα του υπάρχοντος προγράμματος ανακύκλωσης και στη προώθηση της συγκεκριμένης προσπάθειας, ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να συμμετέχουν ενεργά, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής τους.
Στα πλαίσια της συνάντησης, οι πρόεδροι έμαθαν περισσότερα για το πρόγραμμα ανακύκλωσης που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη διάθεση μπλε κάδων, σταδιακά, σε όλες τις τοπικές κοινότητες, ενώ παράλληλα ζητήθηκε από τους ίδιους, να ενισχύσουν άμεσα το πρόγραμμα ανακύκλωσης, υποδεικνύοντας τους κατάλληλους χώρους για την τοποθέτηση των ειδικών μπλε κάδων, συμβάλλοντας έτσι, στη διάσωση του περιβάλλοντος, στη μείωση του κόστους και όγκου των απορριμμάτων και εν συνεχεία στη διευκόλυνση της αποκομιδής τους.
Κλείνοντας, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Τότσης, ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την ενεργή συμμετοχή τους στο θέμα ανακύκλωση, τονίζοντας και πάλι, ότι για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα που ταλαιπωρεί το Δήμο μας, πρέπει να υπάρχει μια συνεχής συνεργασία με τους ίδιους αλλά και μια διαρκής υπενθύμιση προς τους δημότες, για τα οφέλη της ανακύκλωσης προς το περιβάλλον και την χρησιμότητα της στην σύγχρονη διαχείριση των αποβλήτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο