Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας: Ράμπες Αυτοκτονίας σε ετοιμοπαράδοτο έργο δρόμου στην Τρίπολη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μόνο θυμό, οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον, όταν το 2018 κατασκευάζονται και παραδίδονται έργα με κακοτεχνίες, αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας.

Σε λίγο καιρό μετά από χρόνια θα παραδοθεί στους πολίτες της Τρίπολης η προέκταση της οδού Μπακοπούλου μέχρι τον περιφερειακό Μουτζουροπούλου.

Εκεί κατασκευάστηκαν δύο ράμπες όπου βρίσκονται ακριβώς πάνω από το φρεάτιο απορροής υδάτων και η μία μάλιστα έχει και υψομετρική διαφορά αρκετή ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από αναπηρικό αμαξίδιο και όταν κατέβει οι μικρές ρόδες του αμαξιδίου θα εγκλωβιστούν στη σχάρα του φρεατίου με αποτέλεσμα την ανατροπή και τον πιθανό τραυματισμό του χρήστη.

rabes amea freatia

Μάλλον ο κατασκευαστής δεν γνωρίζει τις προδιαγραφές που αναφέρονται στον οικοδομικό κανονισμό και αντέγραψε την κατασκευή από τη ράμπα «ΕΦΕΥΡΕΣΗ» που βρίσκεται στον ακριβώς δίπλα δρόμο Διοτίμας & Μουτζουροπούλου.

dromos moutzouropoulou

Κάποιοι ακόμη νομίζουν ότι οι ράμπες χρησιμεύουν για να οδηγούν τα βρόχινα νερά στο φρεάτιο και όχι για να εξυπηρετούν Α.με.Α. , ηλικιωμένους και μητέρες με καρότσια.

Φυσικά και αυτή η παράδοση του έργου θα γίνει σε κάποια ταβέρνα και όχι με αυτοψία του επιβλέπων μηχανικού.

rabes amea tripoli

ΕΛΕΟΣ…ΕΛΕΟΣ…ΕΛΕΟΣ…

Δεν θα τιμωρηθεί ποτέ κανένας; ή θα περιμένουμε πρώτα κάποιον τραυματισμό; Με αυτά τα ερωτήματα κλείνει ο Σύλλογος Α.με.Α

 

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΑΜΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο