Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού της ΠΑΕ Αστέρας στο Κ.Κ. Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια των δράσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Γ.Γ Αντεγκληματική Πολιτικής για την ενίσχυση της κοινωνικής επανένταξης των κρατουμένων και συνεπώς της αντεγκληματικής πολιτικής μέσω της ενδυνάμωσης των σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες, το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. Τρίπολης, κατόπιν συνεννόησης με τον Δ/ντή των φυλακών κ. Κωνσταντόπουλο Παναγιώτη, ήρθε σε επαφή με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τις αθλητικές δραστηριότητες των κρατουμένων. 

“Θα θέλαμε δημόσια να ευχαρίστησουμε θερμά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, τους ιδιοκτήτες κ. Μπάκο και κ. Καϋμενακη και ιδιαίτερα τους κ. Μποροβήλο Δημήτρη και Κενέ Δημητρη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, κάτι που καταδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει τους διοικούντες την ομάδα της πόλης μας”.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Δρούζιας

ο γραμματέας Παναγιώτης Σμυρνιώτης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο