Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αγία Τριάδα»: “Βρέθηκαν δήθεν «κοντόκανα, δίκανα και κυνηγετικές καραμπίνες»”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περί ανακριβών, υπαινικτικών και εξαιτίας αυτού και προσβλητικών ακόμη δηλώσεων του Αντιδημάρχου Τρίπολης, κου Σπύρου Βρέντα και μέρους των τοπικών ΜΜΕ κάνει λόγο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αγία Τριάδα».

Σε απάντηση των ανακριβών, υπαινικτικών και εξαιτίας αυτού και προσβλητικών ακόμη δηλώσεων του Αντιδημάρχου Τρίπολης, κου Σπύρου Βρέντα και προς αποκατάσταση της αληθείας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αγία Τριάδα» επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι αποτελούμε νομίμως λειτουργούν πολιτιστικό σωματείο, με έδρα την Καλαμάτα, στα πλαίσια δε των δραστηριοτήτων μας προσφέρουμε στα μέλη μας και μαθήματα παραδοσιακών χορών.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, 21 Σεπτεμβρίου 2018, 5 μέλη μας, επιστρέφοντας στην Καλαμάτα από την Τρίπολη, όπου είχαν κληθεί από τον Δήμο Τρίπολης και ειδικότερα από τον ανωτέρω Αντιδήμαρχο, προκειμένου να συμμετάσχουν σε σειρά εκδηλώσεων για την 197η επέτειο της Αλώσεως της Τριπολιτσάς, σταμάτησαν οι ίδιοι σε μπλόκο της Αστυνομίας, προκειμένου να ζητήσουν οδηγίες για βενζινάδικα της περιοχής, επ’ αφορμή δε αυτού η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο στο αυτοκίνητό τους, όπου και βρήκε 6 όπλα-κειμήλια, τα οποία κατέχει ο σύλλογός μας, προέρχονται από παλαιές δωρεές και τα οποία είχαν μαζί τους για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Συνεπώς, αυτά και μόνον ήταν τα όπλα που κατείχαν, παρά τους υπαινιγμούς του κου Αντιδημάρχου, ο οποίος σε συνέντευξή του αφήνει να εννοηθεί ότι ήταν άλλα τα όπλα, τα οποία θα χρησιμοποιούσαμε στην εκδήλωση οπως μας είχε ζητηθεί από την παραγωγή ,κι ότι εκτός αυτών στο αυτοκίνητο των μελών μας βρέθηκαν δήθεν «κοντόκανα, δίκανα και κυνηγετικές καραμπίνες». Το πρωί της Παρασκευής, τα μέλη μας έδωσαν εξηγήσεις ενώπιον της κας Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Τρίπολης, η οποία τους άφησε ελεύθερους χωρίς να τους αποδώσει κατηγορίες.

TEΛOΣ, EΠIΘYMOYME NA EKΦPAΣOYME THN ΛYΠH MAΣ ΓIA THN ΣTAΣH TOY ΩΣ ANΩ ANTIΔHMAPXOY, AΠENANTI ΣE ENA ΠOΛITIΣTIKO ΣΩMATEIO, TO OΠOIO EXEI KAT’ EΠANAΛHΨH ANTAΠOKPIΘEI ΣE ΠAPOMOIEΣ ΠPOΣKΛHΣEIΣ TOY ΔHMOY, XPHMATOΔOTΩNTAΣ MAΛIΣTA ME IΔIA MEΣA THN ΣYMMETOXH TOY.

Φωτό: Χορόδραμα της Άλωσης της Τριπολιτσάς

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο