Γιώργος Θεοδωρακόπουλος: Η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, εν όψη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών έχει οργιάσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Θεοδωρακόπουλος: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;;; Η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, εν όψη των επερχόμενων αυτοδιοικηθήκών εκλογών έχει οργιάσει.

Τα δημοσιεύματα πλέον δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου ρεπορτάζ, αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ οι οποίες εξυπηρετούν την δημιουργία εντυπώσεων. Αυτές οι απόψεις αναφέρονται είτε στα δημοτικά, είτε στα της Περιφέρειας είτε σε Βουλευτές.

Χθες διάβασα ένα κείμενο με τίτλο “Προοδευτική συνεργασία για το Δήμο Τρίπολης” το οποίο άρθρο συνοδεύει φωτογραφία του Δημάρχου με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ λοιπόν στο βίντεο ρωτάται ο κύριος Στάικος για την πιθανότητα στήριξης στα πρόσωπα του Δημάρχου και Περιφερειάρχη και η απάντηση ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “δεν έχει αυτοσκοπό να στηρίξει μόνο κάποιον που ανήκει στο κόμμα” και “είναι ανοιχτό σε συνεργασίες” χωρίς να επιβεβαιώσει τα πρόσωπα, στο κείμενο ο συντάκτης άφησε το υπονοούμενο, ότι θα συνεργαστεί γιατί στο πρόσωπο του Δημάρχου πληρούνται τα κριτήρια (χωρίς να αναφέρεται ο Περιφερειάρχης μιας και στην ερώτηση αναφέρθηκε αρχικά) .

Η διοικούσα παράταξη του Δήμου Τρίπολης, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, μετέχουν άτομα διαφορετικών πολιτικών τοποθετήσεων και στελέχωσαν την παράταξη, είτε εμπιστευόμενοι το πρόσωπο του Δημάρχου είτε αντιδρώντας σε άλλες διοικήσεις είτε θέλοντας να ασχοληθούν με τα κοινά χωρίς κάποια κομματική ταμπέλα.

Όπως είναι γνωστό από τα φοιτητικά μου χρόνια είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, είναι ο πολιτικός χώρος που με εκφράζει… αλλά σε ότι έχει να κάνει με την τοπική αυτοδιοίκηση ο αγώνας μου και οι προσπάθειες μου δεν έχουν να κάνουν με κομματική τοποθέτηση αλλά με γνώμονα το καλύτερο για την πόλη και τον Δήμο.

Έτσι λοιπόν, όποιος δημοσιογραφεί την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ, όταν ειδικά απέχει μακράν από την αλήθεια, αυτό ενισχύει την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, για κατευθυνόμενη δημοσιογραφία που εξυπηρετεί συμφέροντα.

Άλλωστε δεν υπάρχει ούτε μία δήλωση από τον οποιονδήποτε που να επιβεβαιώνει τα γραφόμενα περί στήριξης. Ειδικά σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ παρατάξεις, η οποιαδήποτε στήριξη από οποιονδήποτε πολιτικό φορέα σημαίνει ότι συναινούν όλα τα μέλη της παράταξης με την συμμετοχή τους ή μη σε αυτή.

Τα γραφόμενα μου για αστοχίες και ανακρίβειες τα έχω θέσει κατ επανάληψη, φυσικά εισπράττοντας την απάντηση: Είναι η προσωπική μου άποψη!

Υ.Γ: Φυσικά και δεν θα αντιδρούσα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στην όποια κριτική αφορά για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής όπως και ποτέ δεν το έχω κάνει γιατί θεωρώ ότι είναι υποχρέωση της υγιούς δημοσιογραφίας να το κάνει!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο