Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» χαιρετίζει την πρωτοβουλία και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης να γίνονται αποκεντρωτικά συμβούλια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» χαιρετίζει την πρωτοβουλία και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης να γίνονται αποκεντρωτικά συμβούλια Σε αυτά δίνεται φωνή στους πολίτες των δημοτικών ενοτήτων ώστε να θέτουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ευελπιστούμε η κίνηση αυτή να γίνει θεσμός, έτσι ώστε να προβάλλονται τοπικά θέματα τα οποία μέχρι πρότινος είχαν μπει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της στάσης της διοίκησης του δήμου.
Οι κάτοικοι του χωριού της Νεστάνης σταχυολόγησαν τα έργα που είναι απαραίτητα να γίνουν στην περιοχή. Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια στη Νεστάνη δεν έχει γίνει κανένα έργο υποδομής ή συντήρησης.
Η Νεστάνη όπως είναι γνωστό, απαρτίζεται από κατοίκους που αγαπούν και προσφέρουν στο χωριό τους. Πολλά και σημαντικά είναι τα έργα που έχουν γίνει από τους μόνιμους κατοίκους , αλλά και από τους κατοίκους που ζουν στην Αμερική, αλλά ποτέ δεν ξεχνούν τον τόπο που τους γέννησε και τους ανέθρεψε.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης για ακόμα μια φορά λάθρα προσπάθησε η δημοτική αρχή να θέσει το θέμα του Μεγάρου Γκλίνου, θέλοντας να παραδώσει άνευ όρων δημόσιο κτήριο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου.
Οι έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν επέτρεψαν να γίνει αυτό, έτσι ορίστηκε μία επιτροπή και θα υπάρξει και ένα καταστατικό το οποίο θα διαβεβαιώνει ότι όλα όσα γίνονται στο δημόσιο κτίριο θα είναι νόμιμα και προς όφελος των πολιτών.
Όπως φάνηκε από τη συνεδρίαση και από την επεμβατικότητα της δημοτικής αρχής, η επιλογή της Νεστάνης δεν ήταν τυχαία. Η δημοτική αρχή πρέπει να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες δεν έχουν θέση στο Δήμο Τρίπολης.
Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» θα βρίσκεται παρούσα για να προασπίζει τα συμφέροντα των πολιτών, γιατί όπως έχει ξεκαθαρίσει η παράταξη μας, οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο και ο λόγος αυτός θα πρέπει να μείνει καθαρός.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο