Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης (video – pics)

Ιδιαίτερη ήταν η απήχηση του κόσμου και παράλληλα μεγάλη η συγκέντρωση τροφίμων, για τη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, που έγινε τη Δευτέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πεινακοθήκη».

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/MQMO7GeZAvY” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων, η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πεινακοθήκη», τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στις 9:00 μ.μ.

Παρά την άσχημη κακοκαιρία που επικρατούσε, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής μουσικής, έδωσαν ένα ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα που ζέστανε τις καρδιές όλων. Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες  Γιώργος Μπέκιος, Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Κατσίγιαννης, Γιάννης Νταβέλης και Άρης Μουγκοπέτρος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Στην παρουσίαση της βραδιάς παρευρέθη και ο ξεχωριστός Διονύσης Ζάχος που και αυτός με τη σειρά του συνέβαλε αφιλοκερδώς σ’ αυτή την εκδήλωση.  

Αντί εισιτηρίου, όλοι πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και στο τέλος ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων συγκεντρώθηκε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Συγχαρητήρια στον εμπνευστή της βραδιάς, Άρη Μουγκοπέτρο, σε όλους τους συμμετέχοντες, τραγουδιστές, μουσικούς, σε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν ό,τι χρειάστηκε για να οργανωθεί αυτή η υπέροχη βραδιά και ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμο Τρίπολης που έκανε πράξη αυτό το εγχείρημα.

{gallery}ekdilosi_gia _pantopolio_moygkopetros{/gallery}

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο