ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΜία ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Τρίπολης (video - pics)

Μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Τρίπολης (video – pics)

Μία πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Tq3PO5fRfzo” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]

Μία γιορτή που ετοίμασε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με το προσωπικό του ΚΑΠΗ και τις ομάδες που λειτουργούν σε αυτό.

Η γιορτή την οποία παρακολούθησαν πάρα πολλά μέλη του ΚΑΠΗ περιλάμβανε τραγούδια και Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και αφηγήσεις για τα ήθη και έθιμα των δύο γιορτών από όλη την Ελλάδα.

Στη γιορτή μίλησε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θεόδωρος Καραλής, ενώ τις ευχές τους έδωσαν και δημοτικοί σύμβουλοι όπως η κα. Χριστίνα Ζαμπαθά, ο κ.  Ηλίας Κούρος, ο κ. Δημήτρης Κοσκινάς ενώ παρόντες ήταν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Προσφέρθηκαν ακόμα γλυκά και αναψυκτικά σε όλους και γενικότερα ήταν μία από τις πιο όμορφες γιορτές που έχουν διοργανωθεί στο ΚΑΠΗ της Τρίπολης.

{gallery}kaph_xristoygenna{/gallery}

Μετάβαση στο περιεχόμενο