“Όχι στο κάπνισμα” είπαν οι μαθητές των σχολείων στην Τρίπολη!(pics-video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 8ο Μαθητικό Συνέδριο με τίτλο “Παιδεία για έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα”πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/YhYuSe3_DSA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Πλήθος μαθητών παραβρέθηκαν εκεί από όλη την Ελλάδα καθώς ακολούθησαν χαιρετισμοί και απονομές τιμητικών πλακετών σε μαθητές που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό που αφορούσε το κάπνισμα και παρουσίαση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων από μαθητές δημοτικών και Γυμνασίων-Λυκείων της Πελοποννήσου περιλάμβανε το πρόγραμμα του 8ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου με τίτλο “Παιδεία σε έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα”.

Την παράσταση έκλεψαν οι δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές που μέσα από θεατρικά ,ταινίες και τραγούδια έδωσαν δυνατό το σύνθημα ” Όχι στο κάπνισμα”.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκευπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Διεύθυνσης Υγείας και Πρόνοιας.

Παρών στο συνέδριό , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Παναγιώτης Πετρόπουλος και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Φ.Γκέσουρας και Γ.Σελίμης,ήταν ο Πρόεδρος του Συνεδρίου Παναγιώτης Μπεχράκης.

{gallery}8o_mathitiko_synedrio_kapnisma{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο