Σμυρνιώτης:”Το 2013 αποτρέψαμε μια τραγωδία αντίστοιχη με αυτή της Δυτικής Αττικής”

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Σμυρνιώτης  σε ανάρτηση του αναφέρθηκε στην ισχυρή κακοκαιρία που έπληξε τον Δήμο Τρίπολης το καλοκαίρι του 2016 και το 2013 τονίζοντας πως ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Σμυρνιώτης στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

“Ευτυχώς στο Δήμο Τρίπολης στις πλημμύρες το καλοκαίρι του 2016 δεν θρηνήσαμε θύματα όταν Τεγέα και Κορύθιο έγιναν μια απέραντη λίμνη.

Ο καθαρισμός του Γαρεάτη από το Στενό μέχρι και την καταβόθρα στο Παρθένι μήκους 7 χλμ. που πραγματοποιήσαμε το καλοκαίρι του 2013 – με χορηγία προς τον Δήμο του ΔΕΣΦΑ που κατασκεύαζε τον αγωγό φυσικού αερίου προς τη Μεγαλόπολη – απέτρεψε αντίστοιχη με την τραγωδία της Δυτικής Αττικής αφού τα νερά βρήκαν εύκολα και γρήγορα διέξοδο προς την καταβόθρα.

Ας μη μένουν λοιπόν στα λόγια και στις αρμοδιότητες – όπως κατά κόρον παρατηρούμε τα τελευταία τρία χρόνια και στο Δήμο μας – αλλά να φροντίζουν την διαρκή προστασία, συντήρηση και αναβάθμιση των βασικών υποδομών και κυρίως αυτών που η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει”.

smyrniotis

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο