Διαφωνία με την παραλαβή της περιβαλλοντικής μελέτης στο Μεγαβούνι από τον Νίκο Τσιαμούλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαφωνία με την παραλαβή της περιβαλλοντικής μελέτης για τη μονάδα προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι  από τον επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» κ. Νίκο Τσιαμούλο

Το σοβαρό ζήτημα με τους συμβασιούχους στον τομέα της καθαριότητας που βρίσκονται στον «αέρα» ανέδειξε –μεταξύ άλλων – ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» κ. Νίκος Τσιαμούλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, το απόγευμα της 19ης Ιουνίου 2017.
Επιπλέον, ο κ. Τσιαμούλος έθεσε κι άλλα σημαντικά θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Για το θέμα που έχει προκύψει με την αντισυνταγματικότητα του νόμου, ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για αδιέξοδες πολιτικές επιλογές και πρότεινε «να προχωρήσουμε σε μια παρέμβαση στα συναρμόδια υπουργεία για να μας απαντήσουν τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους, τι ισχύει με την επέκταση της σύμβασης τους και πότε θα πληρωθούν.» Πρόσθεσε ότι ο Δήμος πρέπει να είναι σε επαφή και συνεννόηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για το θέμα αυτό και να ασκήσει πίεση στην προσπάθεια να βρεθεί λύση για ένα πρόβλημα το οποίο βέβαια αφορά ολόκληρη τη χώρα, επηρεάζει όμως αρνητικά και εργαζομένους στην περιοχή μας σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά και την Δημόσια Υγεία μας.

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ

Τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, η παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεομένα» έχει ταχθεί υπέρ της αποκέντρωσης και της ενίσχυσης των χωριών του Δήμου Τρίπολης.Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο να υπάρξει βοήθεια προς έναν νεαρό συμπολίτη μας που άφησε την Αθήνα και ήρθε σε ‘ένα χωριό του Δήμου μας και μίσθωσε ένα δημοτικό ακίνητο το οποίο όμως παρουσιάζει πολεοδομικά ζητήματα από το παρελθόν.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Επιπλέον, ο κ. Τσιαμούλος έθεσε ερωτήματα, στη Διοίκηση του Δήμου, για μονάδα επεξεργασίας και διαχείρισης των ανακυκλώσιμων, με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος και επικαλέστηκε πληροφορίες ότι η εταιρεία αυτή δεν έχει πληρώσει εγκαίρως τους εργαζομένους της.Ειδικότερα, ο κ. Τσιαμούλος υπογράμμισε ότι ο Δήμος σαφώς και δεν μπορεί να επέμβει σε ζητήματα που άπτονται μιας ιδιωτικής επιχείρησης, όμως την ίδια ώρα επηρεάζεται η διαδικασία της ανακύκλωσης, αν πράγματι τίθεται θέμα απλήρωτων εργαζομένων.

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ

Τη διαφωνία της, με την παραλαβή της περιβαλλοντικής μελέτης για τη μονάδα προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι εξέφρασε η παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», δια του εκπροσώπου της Παρασκευά Νίκου και ψήφισε «παρών». ” Έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την Διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης, χωρίς να χρεωθούν ούτε ένα ευρώ οι συμπολίτες μας, σε αντίθεση με την Δημοτική Αρχή που έχει ήδη χρεώσει τον Δήμο περίπου 60.000,00 και χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο