Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην Ημερίδα ”Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/5nfc3TfIqrU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ενημερωτική ημερίδα της ΠΕΔ Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ”Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο”

Χθες 15/6 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα από την ΠΕΔ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, για τους πρόσφυγες ”Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο”, με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του Αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα Philippe Leclerc και την υπεύθυνη για την ενημέρωση Ελισσάβετ Ναζλί.

paylis hmerida1

Η ημερίδα αυτή αφορούσε στο πρόγραμμα στέγασης προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα. Στη διάρκειά της αναλύθηκαν πολλά στοιχεία που αφορούν στο πρόγραμμα, που έχει σκοπό να καταργήσει τα Camp και τα γκέτο και να δώσει άλλη προοπτική στο μεταναστευτικό στη χώρα μας.

Συμμετοχή στην ημερίδα είχε και ο Δήμος Τρίπολης με το Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή να παρακολουθεί και να θέτει κεριά ερωτήματα σε σχέση με την λειτουργία του προγράμματος – τον τρόπο λειτουργίας και υλοποιήσεις του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο