Δήμαρχος Τρίπολης: “Σε αδιέξοδο τα νοικοκυριά με τα δάνεια – Πρέπει να δοθούν απαντήσεις…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια παρουσιάστηκαν σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας – Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι πολίτες με τα δάνεια και στο νέο νόμο που δίνει λύσεις για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/KoFB1BOPcDw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης απευθυνόμενος στον Ειδικό Γραμματέα κ. Φώτη Κουρμούση και τον συνεργάτη του από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ):

“Σήμερα δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει οφειλές. Δεν θα αναφερθώ στις αιτίες που μας έφεραν εδώ και στο ρόλο που έπαιξε το τραπεζικό σύστημα. Αυτό που απασχολεί τους πολίτες είναι τα δάνεια τους. Τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν καθώς έχουν «παγώσει» οι πληρωμές, μιας που όταν αντιμετωπίζουν οι οικογένειες προβλήματα επιβίωσης δεν υπάρχει χώρος για να σκεφτεί κάποιος τα δάνειο του. Όλοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι ίσως κουρευτούν τα δάνεια ή γίνει κάτι άλλο για να αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση”.

“Αυτός ο φαύλος κύκλος που υπάρχει έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους πολίτες που έχουν χάσει το κουράγιο τους, καθώς κανείς δεν μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον του ή των παιδιών του. Κάποτε φοβόμασταν μην χάσουμε τα ακίνητα μας και σήμερα λέμε να πάνε στα κομμάτια για να βρούμε την ηρεμία μας”.

“Αν πάρουν τα ακίνητα του κόσμου τι θα καταφέρουν; Δίνουν λύση με αυτόν τον τρόπο; Πρέπει να γίνει κάτι ουσιαστικό…”

“Καλό είναι να τεθούν όλα αυτά στον πρωθυπουργό και να δοθούν απαντήσεις. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο