Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα ”Θεαίτητος”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα ”Θεαίτητος”

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Βασικές Αρχές Διαχείρισης της Παχυσαρκίας Ενηλίκων», «Βασικές Αρχές Αθλητικής Διατροφής», «Εργογόνα Συμπληρώματα για Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης» και «Ανάλυση Ιατροβιολογικών Δεδομένων με τη Χρήση του Στατιστικού Προγράμματος SPSS» του «Θεαίτητος».
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνσηhttp://registration.theaititos.com έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.
 
Τα διαθέσιμα προγράμματα εξειδίκευσης και κατάρτισης ενηλίκων του «Θεαίτητος» καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων σχετικών με τις Επιστήμες της Διαιτολογίας-Διατροφής, της Άσκησης και της Βιοστατιστικής, φέρουν την υπογραφή διακεκριμένων Καθηγητών και επιστημόνων, και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης με πιστωτικές μονάδες ECVET. 

πρόγραμμα ”Θεαίτητος”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο