Κ.Τζιούμης: “Απροσπέλαστοι δρόμοι ακόμα και για τους… πεζούς!” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τα θέματα που συζητήθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο μίλησε σε συνέντευξη του ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» κ.Κώστας Τζιούμης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/6vdp2MimlTc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τις λακκούβες:

Οι δρόμοι έχουν γεμίσει λακκούβες και είναι στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Κάθε χρονία ο Δήμος έκλεινε τις λακκούβες, αλλά φέτος αυτό δεν έγινε σε μεγάλη έκταση και έτσι ακόμα και οι πιο κεντρικοί δρόμοι της πόλης είναι απροσπέλαστοι όχι μόνο με το αυτοκίνητο αλλά ούτε με τα πόδια.

Για την ακύρωση της απόφασης της κανονιστικής από την Αποκεντρωμένη:

Ο κ.Παυλής καταφέρθηκε – κάνοντας θεσμικό ατόπημα – εναντίον υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης διοίκησης. Αν θεωρεί πως δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους πρέπει να προσφύγει στα αρμόδια όργανα. Και για τη ΔΕΥΑΤ και για το πανηγύρι τα ίδια έλεγε όταν ακυρώθηκαν οι αποφάσεις από την Αποκεντρωμένη, αλλά ομόφωνα ακυρώθηκαν οι αποφάσεις αυτές και από την αρμόδια επιτροπή του άρθρου 152.

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις:

Δεν είδαμε όπως είχε ειπωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο διάφορους animateur σε καθημερινή βάση στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Πετρινού, για να δικαιολογούνται τα 18.000 ευρώ που δόθηκαν και για τα οποία είχαμε εκφράσει την αντίρρηση μας.

Για το γήπεδο της Τεγέας:

Η Δημοτική Αρχή δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Αυτή τη στιγμή το γήπεδο προχωράει με μια προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στον Τεγεατικό και την Περιφέρεια. Για εμάς πρωταρχικό είναι να γίνει το έργο, ανεξαρτήτως ποιος θα το υλοποιήσει.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο