Δήμαρχος Τρίπολης: “Έφτασα στον Υπουργό για τις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τοπίο γύρω από το τι ακριβώς συμβαίνει με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τη σωρεία απορριπτικών αποφάσεων για το Δήμο θέλησε να ξεκαθαρίσει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Παυλής μετά από ερώτηση του πρωην δημάρχου κ.Σμυρνιώτη, ο οποίος ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο ο Δήμαρχος Τρίπολης κατηγορεί την Αποκεντρωμένη για παράβαση καθήκοντος.

Μεταξύ άλλων ο κ.Παυλής ανέφερε:

Για τις δηλώσεις μου για την Αποκεντρωμένη είχα απόλυτο δίκιο. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα το τι ακριβώς γίνεται. Τους παρακολουθώ έξι μήνες και θα προσφύγω στην δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος του αρμοδίου. Ασχολείται μόνο με το Δήμο Τρίπολης, είναι αδιάβαστος και έχει υπερβεί το νόμο.

Στην Πάτρα δεν πίστευαν τα μάτια τους, αλλά και αυτοί έχουν ευθύνες. Απευθύνθηκα και στο υπουργείο δικαιοσύνης. Με τη σύμφωνη γνώμη λοιπόν και του υπουργείου το μήνυμα εδόθη. Απλά θέλουμε να κάνει τη δουλειά του ο συγκεκριμένος άνθρωπος και να περιοριστεί αυστηρά στα όσα του ορίζει ο νόμος.

Έχει συνέχεια αυτή η ιστορία, αλλά εύχομαι να συνετιστούν. Δεν θα ανεχτώ να εφαρμόζονται παρανομίες μόνο στο Δήμο Τρίπολης.

Μπορεί αυτά που λέω, να είναι σκληρά, αλλά πρέπει να ξέρετε, πως το σύνολο των αποφάσεων, που έχουν ακυρωθεί, είχαν νομιμότητα. Είχα προειδοποιήσει και πριν απο καιρό πολύ ευγενικά αλλά ο τμηματάρχης – υπεύθυνος το εξέλαβε ως αδυναμία. Δεν θέλω όμως να πω – παρά το οτι το γνωρίζω πολύ καλά – γιατί ασχολείται μόνο με το Δήμο Τρίπολης και με ποιους πίνει καφεδάκια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο