Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης – Το μήνυμα του Δήμαρχου κ.Δημήτρη Παυλή για την παρουσία της Φιλαρμονικής το 2016.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/06r4lwRAoqs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στην κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος ως διοίκηση από την παρουσία της Φιλαρμονικής το 2016, καθώς όπως τόνισε, ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά. «Είχατε μια πολύ σημαντική παρουσία το 2016. Πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, ώστε η Φιλαρμονική της Τρίπολης – που είναι ένας θεσμός της πόλης μας – να αναδειχθεί και εντός και εκτός του Δήμου. Ήδη κάνετε σημαντικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, δήλωσε ο κ.Παυλής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φιλαρμονική και αφορούν κυρίως στο χώρο στέγασης: «Ξέρω πως οι πόροι που υπάρχουν σήμερα δεν σας καλύπτουν, αλλά υπάρχει αδυναμία για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Επίσης αναφορικά με το θέμα της στέγασης, υπάρχουν σκέψεις και προγραμματισμός για να αποκτήσετε ένα νέο χώρο. Χρειάζονται βέβαια χρήματα τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν. Εμείς όμως θα ανοίξουμε αυτό το θέμα και θα δρομολογήσουμε κάποια πράγματα».

Με την σειρά του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Θεόδωρος Καραλής ανέφερε: «Με καλή συνεργασία καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, όπου πήγαμε. Εύχομαι το 2017 να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το έργο μας ακόμα και στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του σε όλους, τους ζήτησε να συνεχίζουν στο δρόμο που ξεκίνησαν μαζί, με την ευχή, να μπορέσει να γίνει η ανάπλαση του Ματζούνειου τα επόμενα χρόνια και να βρεθεί ένας αξιοπρεπής χώρος για τη στέγαση της.

Το παρών έδωσε και ο Αρκάς βουλευτής της ΝΔ, κ.Κώστας Βλάσης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων, πως στο βαθμό που μπορεί και με τις μικρές του δυνάμεις θα βρίσκεται στο πλευρό της Φιλαρμονικής, για να την βοηθήσει όπως μπορεί.

Στην βραδιά βρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας κ.Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε τα μέλη της Φιλαρμονικής να παραμείνουν το ίδιο δημιουργικά και το 2017, ενώ ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική για την άρτια εκπομπή που κάνουν τα μέλη της στη Δημοτική Ραδιοφωνία, μια συνεργασία που όπως τόνισε πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Τέλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Φιλαρμονική για τη σχολή δωρεάν εκμάθησης μουσικών οργάνων, που έχει δημιουργήσει, για τα παιδιά ευπαθών οικογενειών.

Στην βραδιά έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ.Γιώργος Θεωδορακόπουλος.

{gallery}pita_filarmonikis{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο