Ημέρα αγάπης και αλληλεγγύης από το AZALEA SPA στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το AZALEA SPA στην Τρίπολη , οργανώνει Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.

«Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!!»

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία με υποστηρικτή τον Δήμο Τρίπολης με φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλη μέρα στο κατάστημα θα υπάρχουν προϊόντα προς πώληση και όλο το ποσό των πωλήσεων θα δοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.

Οι επιλογές απεριόριστες, αρκεί να υπάρχει θέληση, θετική ενέργεια σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Το απόγευμα θα παραδοθούν στον κ. Βρέντα Σπύρο, Αντιδήμαρχο Δήμου Τρίπολης μαζί με ένα ποσό από το AZALEA SPA.

Η κα. Φραγκισκάκη με γνώμονα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γενικότερα, τόνισε: «Η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. Εμείς από την πλευρά μας θα δωρίσουμε ένα ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, καθώς επίσης στο κατάστημα όλη μέρα θα διατίθενται προϊόντα συμβολικής αξίας των 5,00 και 10,00 Ευρώ, όπου όλο το ποσό των πωλήσεων θα διατεθεί σε αυτό».

Περιμένουμε όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια μας. Τέλος, θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στις 7.00μ.μ. Στο κατάστημα μας εκείνη την ημέρα θα υπάρχουν και προσφορές στις υπηρεσίες μας!!! «Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του AZALEA SPA στο τηλέφωνο 2710241446. ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο