Δ.Παυλής: Η κακοκαιρία, τα προβλήματα και οι προσπάθειες του Δήμου (video)

Για τα προβλήματα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος ο Δήμος Τρίπολης από το νέο κύμα κακοκαιρίας μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής και ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ.Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Αρχικά ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε, πως δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα, γιατι ναι μεν η κακοκαιρία ήταν αναμενόμενη, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.


Στη συνέχεια δήλωσε πως περίπου 80 τόνοι αλάτι έπεσαν τα τελευταία 24ωρα στην Τρίπολη, ενώ αναμένεται και νέα προμήθεια αλατιού για τις ανάγκες του Δήμου.

"Θέλουμε να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στα χωριά. Οι τοπικοί εκπρόσωποι των χωριών απαιτούσαν το βράδυ να χιονίζει και το πρωί να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι. Αυτό δεν γίνεται λόγω του μεγέθους της κακοκαιρίας και των μηχανημάτων που διαθέτουμε. Γίνονται προσπάθειες από το Δήμο, αλλά θέλουμε και τη συνδρομή της Περιφέρειας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Παυλής.

Τέλος ο κ. Παπαδημητρίου αντιδήμαρχος υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, τόνισε πως κανένα χωριό δεν είναι αποκλεισμένο. "Δεν μπορώ, να δεχτώ να συζητάμε για μια ορεινή περιοχή και να βλέπουμε οδηγούς να κυκλοφορούν χωρίς αλυσίδες", τόνισε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 10:40

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia