Δ.Παυλής: “Στόχος μας να ικανοποιήσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (08/12) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής μίλησε για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν με τα όσα έχει προγραμματίσει ο Δήμος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/nZSjpr_9SO8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Όπως ανέφερε ο κ.Παυλής έγινε προσπάθεια να κρατηθεί σε χαμηλό επίπεδο το κόστος των εκδηλώσεων, ενώ όλες οι παραστάσεις που προγραμμάτισε ο Δήμος θα είναι με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες. Επιπλέον δεν θα υπάρξει κανένα κόστος για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το τρενάκι, για μια βόλτα στην στολισμένη Τρίπολη.

«Φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι! Στοχεύουμε στα παιδιά και θέλουμε να το ευχαριστηθούν. Έχουμε φυσικά και εκδηλώσεις που αφορούν στους μεγάλους», ανέφερε ο κ.Παυλής, ενώ συμπλήρωσε: «Σήμερα θα ανάψουμε το δέντρο στην πλατεία Πετρινού και σε λίγες μέρες και στην πλατεία Άρεως»

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρίπολης απαντώντας στα όσα ακούστηκαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης για το κόστος των εκδηλώσεων, τόνισε:Πολλές φορές βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε κάποιες ενστάσεις για το κόστος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε πολιτική με αφορμή τις εκδηλώσεις του Δήμου. Θα επαναλάβω πως οι δαπάνες είναι μικρότερες από αυτές που γίνονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αξίζει όμως να σημειώσουμε, πως η παρουσία κάποιων προσώπων, που μας κατακρίνουν, ήταν μηδενική αυτές τις άγιες μέρες και τώρα έρχονται μας κουνάνε το δάχτυλο. Στεναχωριούνται γιατί έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα και πολλοί απολαμβάνουν τα όσα προγραμματίζουμε».

Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ.Παυλής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους επιχειρηματίες της πόλης, τονίζοντας: «Ευχαριστώ τα καταστήματα της πόλης μας που προσπαθούν να προβάλλουν τις εκδηλώσεις και να μας στηρίζουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Αξίζει τον κόπο αυτή η προσπάθεια, γιατί είναι μια δόση χαράς στην όλη κατάσταση που βιώνουμε».

Τέλος ο δήμαρχος Τρίπολης απαντώντας στο αίτημα μερικών συμβούλων για δωρεάν είσοδο όλων των παιδιών στο Λούνα Πάρκ τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς το κόστος για το Δήμο θα εκτοξευόταν κατά 30.000 – 40.000 ευρώ. «Όλες οι παραστάσεις μας είναι δωρεάν για τους πολίτες, ενώ κάποιες εξ αυτών θα μεταδίδονται και σε απευθείας σύνδεση από τη σελίδα του Δήμου Τρίπολης», τόνισε κλείνοντας ο Δήμαρχος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο