Ν.Τσιαμούλος: “Οι εορταστικές εκδηλώσεις, το κόστος και η… ιδιαίτερη παρουσία” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη εφ’ ολης της ύλης παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/_ktM9Rbc-iY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη μείωση μισθωμάτων στα δημοτικά ακίνητα:

Οι επιχειρήσεις βάλλονται από πολλά μέτρα και πολλοί συμπολίτες μας ζητούν μειώσεις. Ένας συμπολίτης μας που πληρώνει και είναι τυπικός και ζητάει μείωση μισθώματος θα πρέπει να το βλέπουμε κάπως ξεχωριστά. Εμείς δεν καταφέραμε να του κάνουμε μείωση και ο άνθρωπος αυτός έκλεισε την επιχείρηση του. Δεσμεύτηκε όμως ο Δήμαρχος οτι θα κοιτάξουμε να κάνουμε μια μείωση σε όλους τους μισθωτές μας για να μπορέσουν και αυτοί να ανασάνουν. Είναι ένα σημαντικό έσοδο για το Δήμο και πρέπει να το κοιτάξουμε με προσοχή

Για τον θέμα των πάρκινγκ που έχει μισθώσει ο Δήμος:

Έχουμε νοικιάσει 16 πάρκινγκ εδώ και ενάμιση χρόνο και οι μισθώσεις λήγουν στο τέλος του έτους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι απλήρωτοι και ένας εξ αυτών έχει προσφύγει και στο δικαστήριο. Η Δημοτική Αρχή έφερε νέο σχεδιασμό για την ελεγχόμενη στάθμευση και ο Δήμαρχος μας είπε πως θα καλέσει πάλι τους ιδιοκτήτες για να δει ποιοι θα μισθώσουν και πάλι. Σε ερώτηση μας για το που πήγαν τα 400.000 ευρώ που χάθηκαν από την λωλυσιεργεία η απάντηση ήταν πως έμειναν στις τσέπες των πολιτών. Η προσέγγιση τέτοιων θεμάτων με ακραίο λαϊκισμό, είναι και οξύμωρη με το νέο μίσθωμα που φέρνει για την ελεγχόμενη στάθμευση.

Για το Βοσυνιώτειο:

Ρώτησα αν έχουν εγκριθεί οι παλιότεροι προυλοπολογισμοι – για τους οποίους είχαμε προσφύγει – και η απάντηση ήταν ναι. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν εγκριθεί. Πάλι μας απάντησαν με ψέματα. Επίσης φέρανε το θέμα χωρίς παρουσιά του προέδρου, ενώ δεν υπήρχε και εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας. Τέλος υπήρχαν λάθη και γι αυτό προτείναμε να αποσυρθεί το θέμα. Δεν δέχτηκαν να αποσυρθεί και να έρθει πιο σωστά και έτσι θα κάνουμε προσφυγή.

Για τις εορταστικές εκδηλώσεις:

Οι γιορτές φέτος είναι σε κόστος αυξημένες σε σχέση με πέρυσι. Η Δημοτική Αρχή έχει δείξει επιπολαιότητα στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Τα κάνουν όλα βιαστικά και δεν φέρνουν τίποτα καινούργιο.

Επίσης θέλω να επισημάνω την παρουσία του κ.Λεμπέση, τον οποίο δνε το γνωρίζει κανείς από το Δημοτικό Συμβούλιο και είναι πάλι μπροστά στις εκδηλώσεις. Για πρώτη φορά ακούσαμε πως ο κ.Λεμπέσης είναι σύμβουλος του κ.Βρέντα, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει περάσει από το συμβούλιο. Άλλος πάλι είπε πως είναι άμισθος σύμβουλος. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και πόσο αυτός ο άνθρωπος αγαπά την Τρίπολη περισσότερο από εμάς και έρχεται σε ότι πολιτιστικό γίνεται με μεγάλο μάλιστα κόστος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο