Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο ΔΣ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, το Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Αναμόρφωση προϋπολογισμού και ενίσχυση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για το Κοιμητήριο της Τ.Κ. Ψηλής Βρύσης Δ.Ε.Τεγέας».
Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη της δαπάνης με τίτλο : «Συμμετοχή του Δήμου στην οργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης ΚARAOKE στην Τ.Κ. Βλαχέρνας Δ.Ε. Λεβιδίου».
Διακοπή μίσθωσης καταστημάτων στη δημοτική αγορά στην Πλατεία Βαλτετσίου στη Δ.Κ.Τρίπολης.
Έγκριση προυπολογισμού Ιδρύματος Επαμ. Βοσυνιώτη οικονομικού έτους 2017.
Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε.Φαλάνθου Δήμου Τρίπολης».
Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντήρηση οδοποιίας Δ.Ε.Φαλάνθου Δήμου Τρίπολης».
Απόφαση για την κατάπτωση ή μη εγγυητικής από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων υπέρ του Δήμου Τρίπολης.
Οικονομική ενίσχυση.
Οικονομική ενίσχυση.
Οικονομική ενίσχυση.
Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης καραόκε στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων στην Τ.Κ. Βλαχέρνας Δ.Ε.Λεβιδίου Δήμου Τρίπολης στις 24/12/2016.
Κοπή δέντρων στο πρώην Δημοτικό Σχολείου της ΤΚ Γαρέας.
Παραλαβή της μελέτης : «Υδρογεωτεχνική μελέτη καταλληλότητας Κοιμητηρίου Σκοπής».
Πραγματοποίηση των εκδηλώσεων εορτασμού των Χριστουγέννων 2016 και Πρωτοχρονιάς 2017.
Οργάνωση και λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριου στην Πλ. Πετρινού Δήμου Τρίπολης από 7/12/2016 έως 7/1/2017.
Παραχώρση της πλ. Άρεως για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων 2016 και της Πρωτοχρονιάς 2017.
Γνωμοδότηση για το θέμα: «Χριστουγεννιάτικος στολισμός – Δράσεις στους κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και εκδηλώσεις εορτασμού για τα Χριστούγεννα 2016- Πρωτοχρονιά 2017».
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για την «Αποκατάσταση δρόμων, ρεμάτων κλπ χώρων στη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων –φυσικών καταστροφών Δ.Ε.Λεβιδίου και Μαντινείας.
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για την «Αποκατάσταση δρόμων, ρεμάτων κλπ χώρων στη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων –φυσικών καταστροφών Δ.Ε Τεγέας, Κορυθίου και Σκιρίτιδας».
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για την «Αποκατάσταση δρόμων, ρεμάτων κλπ χώρων στη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων –φυσικών καταστροφών Δ.Ε Τρίπολης, Φαλάνθου και Βαλτετσίου».
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρίπολης στην εγκεκριμένη πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Νέα Φάση» με κωδικό ΟΠΣ 5002212 και την υπογραφή του σχετικού συμφώνου συνεργασίας καθώς και α) ορισμό υπευθύνου εκπροσώπου του Δήμου στην ως άνω πράξη και β) ορισμός υπευθύνου του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου όταν αυτό συσταθεί και λειτουργήσει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΗΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο