Στην αναμονή και πάλι… η δημιουργία καταφυγίου για αδέσποτα!

Το θέμα της μίσθωσης χώρου για δημιουργία καταφυγίου για αδέσποτα ζώα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Σταματόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο χώρο που έχει επιλεχθεί: “Αρχικά υπήρξαν τρεις προτάσεις, οι οποίες απορρίφθηκαν. Μια εξ αυτών κατάφερε να νομιμοποιήσει κάποιες κατασκευές και πλέον κρίνεται κατάλληλο. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι περιφραγμένο, έχει άσφαλτο κάτω, έχει το μικρότερο κατασκευαστικό κόστος, έχει κεντρικό κτίριο για γραφεία και κτηνιατρείο και πολλά έτοιμα υπόστεγα. Χρειάζονται κάποια συμπληρωματικά έργα που θα γίνουν με το μικρότερο δυνατό κόστος”.

Μετά την τοποθέτηση του κ.Σταματόπουλου υπήρξαν ενστάσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, οι οποίοι ζητούσαν να ληφθεί μια προέγκριση του χώρου από την διεύθυνση κτηνιατρικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η καταλληλότητα του χώρου, πριν την εκμίσθωση του.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε η αναβολή του θέματος, προκειμένου να ελεγχθεί το κατα πόσο μπορεί να δοθεί γραπτώς μια τέτοια προέγκριση, καθώς και να αναδιαμορφωθεί το εισηγητικό προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (όπου θα κριθεί η νομιμότητα) για να είναι σαφής οι λόγοι της επιλογής του συγκεκριμένου χώρου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο