Παυλής: “Ένα όνειρο 12 ετών έγινε πραγματικότητα…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ως ένα όνειρο που υλοποιείται μετά από προσπάθειες 12 ετών, χαρακτήρισε την έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/DWNor5ruuWg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια για να πειστούν όλοι οι επιχειρηματίες για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και η ταυτότητα Πελοπόννησος να έχει ενιαία έκφραση προς τα έξω. Δεν έιναι εύκολο εγχείρημα γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε την παθογένεια να θέλουμε να αυτοπροβαλΛόμαστε και να τα κάνουμε όλα ανταγωνιστικά με τους δίπλα μας, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ.Παυλής, ενώ πρόσθεσε: Ο αριθμός των εκθετών- 260 στο σύνολο τους – είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Μόνο οφέλη έχουν να αποκομίσουν από την συμμετοχή τους.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για συρρίκνωση των επιμελητηρίων ανέφερε: Πάντα έμπαιναν τέτοια ζητήματα. Δεν είμαι βέβαιος ότι ίσως δεν χρειάζεται “καλλικράτης” και στα επιμελητήρια, γιατί υπάρχουν πολλές ταχύτητες. Δεν είμαι αρνητικός σε ένα σύστημα “Καλλικράτη”, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνεται με την επιβολή ενός νόμου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η γνώμη των τοπικών παραγόντων. Απαιτείται η γνώμη όλων προκειμένου το νέο εγχείρημα που θα γίνει να είναι πιο αποτελεσματικό. Πρέπει όμως να δοθούν και κίνητρα και πόροι στα επιμελητήρια.

Κλείνοντας ο δήμαρχος Τρίπολης απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το πώς μπορεί ο Δήμος να συνδράμει στην ανατροπή της εικόνας των καθημερινά αυξανόμενων λουκέτων σε επιχειρήσεις, δήλωσε: Το ότι βλέπουμε λουκέτα είναι μια φυσική εξέλιξη της κατάστασης, που βιώνει η χώρα μας. Ο δήμος μπορεί, να βοηθήσει χαράσσοντας τις πολιτικές εκείνες που είναι απαραίτητες για μια άλλου είδους ανάπτυξη στην περιοχή. Πρέπει όμως να συνεργάζονται και οι επιχειρηματίες και άλλοι θεσμοί, για να βρούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να τα αξιοποιήσουμε. Ο δήμος έχει ευθύνη γι αυτό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο