Γιατί δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα σίτισης μαθητών στο Δήμο; Η απάντηση…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το πρόγραμμα σίτισης και υγιεινής διατροφής για τους μαθητές που χρηματοδοτείται κατά το ήμισυ από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και κατά το ήμισυ από τους εκάστοτε Δήμους μίλησε ο Νίκος Τσιαμούλος, ζητώντας να μάθει τους λόγους που δεν έχει «τρέξει» αυτό το πρόγραμμα από το Δήμο Τρίπολης.

“Κάναμε μια συνάντηση με το ινστιτούτο PROLEPSIS και μπορούμε να δώσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας στον αρμόδιο αντιδήμαρχο για να προχωρήσει το θέμα και στο δικό μας Δήμο. Το πρόγραμμα αυτό γίνεται για 6η συνεχή χρονιά και αφορά σε Δήμους με ευπαθείς ομάδες– ανάμεσα τους και ο Δήμος Τρίπολης. Το πρόγραμμα προσφέρει γεύματα σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη και τους μαθαίνει την υγιεινή διατροφή. Ο Δήμος μας δεν έχει κάνει καμία κίνηση και καμία επαφή για να ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα. Να δείτε πόσοι είναι οι μαθητές έχουν ανάγκη και να εκμεταλλευτούμε αυτό το πρόγραμμα έστω και αργά” δήλωσε ο Νίκος Τσιαμούλος.

.

Με την σειρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Βρέντας δεσμεύτηκε πως θα κινήσει όλες τις διαδικασίες και θα επικοινωνήσει και με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας – που εντάχθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα – για να μπορέσει να ενταχθεί και ο Δήμος Τρίπολης στο πρόγραμμα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο