Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Μια ομολογουμένως συγκινητική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμαρχο Τρίπολης, ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 μετά το πέρας της μεγάλης παρέλασης για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, στη Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης.
Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Αρκαδία από το σύλλογο «Άξιον Εστί».
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπουντρούκα και τους Αντιπροέδρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Τρουπή και κ. Παρασκευά Κατσικερό στο περιθώριο των επετειακών εκδηλώσεων…
Το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 197ης επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς με την πραγματοποίηση της εξαιρετική συναυλίας «Άξιον Εστί».
Δείτε εικόνες από την παρέλαση για την 197η Επέτειο Άλωσης Τριπολιτσάς.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων και στον Ανδριάντα του Κολοκοτρώνη, ακολούθησαν δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και τον Υφυπουργό Εργασίας…
Περί ανακριβών, υπαινικτικών και εξαιτίας αυτού και προσβλητικών ακόμη δηλώσεων του Αντιδημάρχου Τρίπολης, κου Σπύρου Βρέντα και μέρους των τοπικών ΜΜΕ κάνει λόγο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αγία Τριάδα».
Το pna.gr μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση την παρέλαση για την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς - Μια συνεργασία του Πελοποννησιακού Πρακτορείου Ειδήσεων και του Ιόνιαν TV. 
Κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου με αφορμή τον εορτασμό 197ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς.
Γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρέθεσε ο Δήμος Τρίπολης, μετά το τέλος της παρέλασης, στη Λέσχη Αξιωματικών, στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο της Απελευθέρωσης.
Σελίδα 1 από 216

logofootermedia