Ειδήσεις Τρίπολη

Δήμος Τρίπολης

Την 20η Noεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης και σας καλεί να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, προς λήψη απόφασης για τα…
Αντίδραση του πρώην Δημάρχου, Γιάννη Σμυρνιώτη στα έργα που πραγματοποιεί ο Δήμος Τρίπολης σε αγροτικούς δρόμους και όμβρια ύδατα.
Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Δήμου Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα δώσει χρίσματα στους δήμους οπότε στην ουσία δεν τίθεται θέμα για την συμμετοχή…
Στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2018, στα πλαίσια μιας ευρύτερης δράσης του Συνηγόρου του Πολίτη, συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους πολίτες όπως προκύπτει από…
Το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ) «Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας-ΑΑΝΕΛ»,διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην Τρίπολη με θέμα : "Ανακύκλωση Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Εφαρμογή του νομικού πλαισίου."
Ολοκληρώνεται στην οδό Αμυκλών, συγκεκριμένα στο δρόμο προς το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, το έργο "κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων". 
Σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος κ. Μπένος ενημέρωσε για τα έργα συντήρησης που πραγματοποιούνται σε αγροτικούς δρόμους του Δήμου Τρίπολης
Μετά από απαίτηση πολλών φίλων, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) ανακοινώνει πως θα επαναλάβει το περπάτημα μέχρι τον Άγιο Θόδωρα και αυτή την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018. 
Μόνο θυμό, οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον, όταν το 2018 κατασκευάζονται και παραδίδονται έργα με κακοτεχνίες, αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Α.με.Α. Αρκαδίας.
Τη στήριξη και τη συνεργασία με την Αυτοδιοικητική παράταξη του νυν δημάρχου της Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, αποφάσισε χθες το βράδυ, η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Τρίπολης!
Σελίδα 1 από 226

logofootermedia