Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Περθώρι

Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Ενδόξου Βαπτιστού Ιωάννου και Προφήτου Προδρόμου ετελέσθη στον εορτάζοντα Ναό του στο χωριό Περιθώριο Τριπόλεως.

 Πλήθος ενοριτών και πιστών από την Τρίπολη συμμετείχαν στον Εσπερινό και στην λιτανεία που ακολούθησε. Το θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Καρύδης Αρχιερατικός Επίτροπος Τριπόλεως ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Προδρόμου και το σημαντικό του έργο και ρόλο.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως συνόδευσε παιανίζοντας την Λιτανεία και έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο. Ο τοπικός σύλλογος στο Πνευματικό κέντρο του χωριού προσέφερε δωρεάν σες όλους βραστό. 

esperin1

esperin2

esperin4

esperin5

poimin.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο