Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Τέσσερα χαμένα χρόνια και ψέματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το έργο τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Τέσσερα χαμένα χρόνια και ψέματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το έργο τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης ύψους 15 εκ.ευρώ: Ποιον να πιστέψουμε, εσάς ή τον κ.Τσίπρα;»

Βασικά σημεία της ομιλίας μου κατά τη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης προς τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Ευστ.Γιαννακίδη, με θέμα: «Ένταξη έργου β΄φάσης επέκτασης δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Αρκαδίας».
• Σχεδόν τέσσερα χρόνια, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέει στους πολίτες της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας ψέματα, ψέματα, ψέματα:
o Το έργο, ύψους 15 εκ.ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το 2014.
o Το 2015, μόλις γίνατε Κυβέρνηση, το απεντάξατε.
o Στις 26 Μαΐου 2017, ο κ.Χαρίτσης δεσμεύθηκε πως το έργο θα έχει ενταχθεί ως τον Φεβρουάριο του 2018, με την αναθεώρηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
o Στις 27Φεβρουαρίου 2018, ο κ.Τσίπρας, από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ανακοίνωσε πως το έργο θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ μέσα στο 2018 και θα υλοποιηθεί.
o Στις 17 Απριλίου 2018, ο κ.Χαρίτσης δεν προσήλθε στη Βουλή να απαντήσει σε ερώτησή μου.
o Στις 8 Ιουνίου 2018, δεσμεύθηκε (ξανά!) πως εντός του Β΄εξαμήνου 2018 θα προχωρήσει σε πρόσκληση.
• Αν ήσαστε κάτοικος της Μεγαλόπολης, πολίτης της Αρκαδίας, τι θα πιστεύατε μετά από όλα αυτά; Ποιον να πιστέψουμε; Ποιος λέει την αλήθεια, εσείς ή ο κ.Τσίπρας;
• Δεν με απασχολούν οι εντυπώσεις, αλλά η υλοποίηση του έργου. Και ελπίζω, εύχομαι, να μη φύγετε από την Κυβέρνηση χωρίς να έχει ούτε καν ενταχθεί το έργο. Σε λίγο φεύγετε, κάντε κάτι!

Απαντώντας στην ερώτησή μου ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Γιαννακίδης υποσχέθηκε ξανά πως εντός του 2018 θα δημοσιευθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος για το έργο, χωρίς όμως συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ουσιαστικές δεσμεύσεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο