Παρουσίαση της “Arcafroz – Novafarm” στην Τρίπολη με θέμα την ασφαλή και αποδοτική καλλιέργεια της τοπικής ποικιλίας μήλων “Delisius Πιλαφά”

Στα πρότυπα κτήματα της επιχείρησης Arcafroz, στο στάδιο Τεγέας του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, μία ολοκληρωμένη παρουσίαση και τεκμηρίωση για το πώς πρέπει να εγκατασταθεί από την αρχή, μία οργανωμένη, ασφαλής, αλλά και αποδοτική καλλιέργεια της τοπικής ποικιλίας μήλων “Delicius Πιλαφά”.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/wMdLOIDi0vQ” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Οι εταιρίες Arcafroz, Novastores και η Novafarm sa με τη μεγάλη πείρα που διαθέτουν αλλά και με εξειδικευμένους χειρισμούς, δουλεύοντας μεθοδικά, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρωτόκολλο καλλιέργειας για τη συγκεκριμένη ποικιλία μήλων με σίγουρη επιτυχία, παραμένοντας ωστόσο πιστοί στη φιλοσοφία τους, η οποία είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.

Για θέματα ολοκληρωμένων εφαρμογών λιπάνσεων και φυτοπροστασίας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι παραγωγοί – καλλιεργητές της Αρκαδίας, που παραβρέθηκαν σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, από στελέχη και συνεργάτες της Novafarm και Novastores, οι οποίοι με την κατάλληλη εμπειρία τους, αφού ενημέρωσαν τους παραγωγούς, συζήτησαν μαζί τους και έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματά τους.

Ο υπεύθυνος της Arcafroz κ. Γιώργος Δημητρόπουλος, παρουσίασε τα αποτελέσματα της συνεργασίας του με την Novafarm. Τα πρότυπα κτήματα της Αρκαδικής εταιρίας με σκληρή και συστηματική δουλειά έχουν καταφέρει να έχουν σταθερή, καλύτερη και πιο ποιοτική παραγωγή.

Όσον αφορά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή, ο κ. Δημητρόπουλος ανέφερε πως έχει καταφέρει να μηδενίσει τις απώλειες στην παραγωγή, με τα ειδικά δίχτυα προστασίας τα οποία έχουν τοποθετηθεί προκειμένου να προστατεύονται οι καλλιέργειες. Ουσιαστικά φέτος έγινε απόσβεση της επένδυσεις αυτής. 

Γνωρίστε καλύτερα την εταιρία “Arcafroz” Novastores – Τρίπολης

Το πρώτο NOVASTORES στην Αρκαδία βρίσκεται στο Στάδιο Τεγέας.

Σκοπός του, να καλύψει κάθε ανάγκη του επαγγελματία αγρότη σε θέματα λίπανσης, φυτοπροστασίας και τεχνικής υποστήριξης.

Το νέο στα αγροτικά δεδομένα

Πρωτοπορούμε και εισάγουμε καινοτόμες πρακτικές

  • Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών με σκοπό τη συλλογή μετεωρολογικών δεδομένων για την πρόβλεψη συνθηκών ανάπτυξης ασθενειών.
  • Έχουμε εγκαταστημένο δίκτυο φερομονικών παγίδων για τη σύλληψη των επιβλαβών εντόμων και το προγραμματισμό ψεκασμών.
  • Διαθέτουμε έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, με εξειδικευμένους γεωπόνους ανά καλλιέργεια.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες μας έχουν μεγάλη εμπειρία σε θέματα ολοκληρωμένων εφαρμογών λιπάνσεων και φυτοπροστασίας.

Ο υψηλός βαθμός εξειδίκευσης και η διαρκή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες, εγγυάται το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει το κατάστημα μας.

Στόχος του καταστήματος, η ανάπτυξη και εφαρμογή πρωτοπόρων εφαρμογών στη γεωργία πάντα σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Μεγάλη γκάμα σε φυτοπροστατευτικά προϊόντα, λιπάσματα, σπόρους, σπορόφυτα και εργαλεία και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

{gallery}arcafroz_novastor{/gallery}

Σε ένα υπερσύγχρονο και λειτουργικό χώρο 350 τμ (χώρος φυτοφαρμάκων) και 1500 τμ (χώρος λιπασμάτων) στο Στάδιο Τεγέας, το NOVASTORES φιλοδοξεί να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Στάδιο Τεγέας
Τηλ: 2710557411, Fax : 2710557412, Κιν: 698 0644946
e-mail : novastores.tripolis@arcafroz.gr
Υπεύθυνη καταστήματος : Μορφούλα Σκαβέντζου

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο