Το Επιμελητήριο Αρκαδίας πραγματοποίησε τρεις εκδηλώσεις για την παρουσίαση επιδοτούμενων προγραμμάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας πραγματοποίησε τρεις εκδηλώσεις για την παρουσίαση επιδοτούμενων προγραμμάτων, στο Άστρος, το Λεωνίδιο και τη Μεγαλόπολη – Επόμενη εκδήλωση στη Δημητσάνα

Για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών και πολιτών της Αρκαδίας το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «ΑΓΑΠΗΝΩΡ» διοργάνωσαν σειρά εκδηλώσεων σε περιοχές της Αρκαδίας, για την παρουσίαση των προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Σημειώνεται ότι η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ.

Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν είναι: «Επιχειρούμε Έξω» με στόχο την στήριξη της εξωστρέφειας και προβολής των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» το οποίο αναφέρεται στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων σε επιλεγμένους ΚΑΔ δραστηριότητας.
Την αναλυτική παρουσίαση όρων και προϋποθέσεων ένταξης, των εν λόγω προγραμμάτων, έκανε ο συνεργάτης της εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου “ΑΓΑΠΗΝΩΡ”, κ. Νικόλαος  Μεγρέμης.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Β΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Παρασκευάς Κατσικερός, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Σαμπράκος, τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Νικόλαος Τότσης, κ. Χάρης Χρονόπουλος, κα. Ευαγγελία Μιχοπούλου και κ. Γιώργος Δημητρόπουλος που είναι και Πρόεδρος της εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου «ΑΓΑΠΗΝΩΡ».

Οι περιοχές που πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις ήταν:

Άστρος, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Λεωνίδιο, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου «Φάμπρικα Πολιτισμού».

Μεγαλόπολη, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ».

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τους Δήμους των παραπάνω περιοχών για τη συνεργασία και τη φιλοξενία των εκδηλώσεων.

Επόμενη εκδήλωση στη Δημητσάνα
Το επόμενο διάστημα, μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί η 5η ενημερωτική εκδήλωση στη Δημητσάνα. Θα βγει σχετική ανακοίνωση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο