ΣΑΟΟ: Προβολή της βραβευμένης με τρία ΟΣΚΑΡ (1964) ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Ζορμπάς ο Έλληνας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΟΟ: Προβολή της βραβευμένης με τρία ΟΣΚΑΡ (1964) ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Ζορμπάς ο Έλληνας»

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Βαλτεσινίκου, θα προβάλει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 7:30 μ.μ., στο Εντευκτήριο του Συλλόγου, Β. Δεκάζου 9-11, Τρίπολη, τη βραβευμένη με τρία ΟΣΚΑΡ (1964) ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Ζορμπάς ο Έλληνας», με τους Άντονυ Κουήν, ΄Αλαν Μπέιτς, Λίλα Κέντροβα, Γιώργο Φούντα, Ειρήνη Παππά και άλλους έλληνες ηθοποιούς. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη «Αλέξης Ζορμπάς», με το παγκόσμιο γνωστό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη.

Είσοδος Δωρεάν.

Με την προβολή αυτή ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκδηλώσεων του Σ.Α.Ο.Ο. για το έτος Νίκου Καζαντζάκη, αφού συμπληρώνονται φέτος 60 χρόνια από το θάνατό του. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του πρόσφατα αποθανόντος Αρκάδα Θανάση Μασκαλέρη, Καθηγητή του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο, «Το γήινο Ευαγγέλιο του Νίκου Καζαντζάκη», την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΣΑΟΟ
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο