Γορτυνία: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ … και έρχονται γιορτές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Τα σκουπίδια, άρχισαν για μαι ακόμη φορά να δημιουργούν σορούς όπου αυτά συγκεντρώνονται. Σε πολλά χωριά δίπλα σε τουριστικά Ξενοδοχεία (Δημητσάνα- Βυτίνα..) μέσα στις πλατείες, παντού!!! Δίπλα και στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikolisfilis%2Fposts%2F959859434161773&width=500″ width=”500″ height=”787″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Όμως τα ζώα τα ανοίγουν, τα αυτοκίνητα τα πατούν, τα σκορπίζουν… μια εικόνα και μέσα στις γιορτές…απαράδεκτη.
Κανένα αυτί ή μάτι του Δήμου, * γιατί πάσχουν * δεν αντιδρά!!!Οι κάτοικοι, λένε ειρωνικά, να μην ανησυχούμε! Θάρθουν τα χιόνια και θα σκεπάσουν και δεν θα τα βλέπουμε. …
Οι εικόνες είναι από την Ζάτουνα!!!

Ακόμη: Η κυκλοφορία από Καρκαλού προς Λαγκάδια έχει διακοπή, λόγω εργασιών στο γεφύρι των Λαγκαδίων. τα Λαγκάδια απομονώθηκαν και τουριστικά μέσα στις γιορτές. ΟΙ έμποροι, οι Ξενοδόχοι ανάστατοι, λόγω της χρονικής στιγμής, που γίνονται οι εργασίες. Η συγκοινωνία του ΚΤΕΛ, που διέρχονταν από Λαγάδια, άλλαξε διαδρομή και περνά από την Ζάτουνα, όπως και άλλα πούλμαν, φορτηγά κ.λ.π.
Επίσης και στο γεφύρι του “”Σερά”” γίνονται εργασίες, χωρίς μέχρι στιγμής να κοπεί η κυκλοφορία. Πότε θα τελειώσει και η έκβασή τους μέσα στον χειμώνα άγνωστη… και για τα δικά μας χωριά! Από αυτό το γεφύρι και η κατωτέρω φωτογραφία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο