Κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση Νο 3/8-11-2017 κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι και θα εκτεθούν στο κατάστημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21 – στη Τρίπολη), καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (www.arcadianet.gr)  από τις 13 Νοεμβρίου 2017 έως και 15 Νοεμβρίου 2017.

Οι έχοντες αντιρρήσεις κατά των προσωρινών εκλογικών καταλόγων δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις στην εκλογική Επιτροπή που κοινοποιούνται με δικαστικό επιμελητή από 16 έως και 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 2 το μεσημέρι. (Λήξη ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου).

Σας πληροφορούμε ότι η εκδίκαση των ενστάσεων θα γίνει από την Εκλογική Επιτροπή στις 21 Νοεμβρίου 2017 σε δημόσια συνεδρίαση και ώρα 2 το μεσημέρι στο κατάστημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21 – στη Τρίπολη).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο