Στις 2-5 Νοεμβρίου το 2ο φεστιβάλ αναρρίχησης Λεωνιδίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για όσους αγαπούν την αναρρίχηση από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου η ομάδα Climb In Leonidio σας προσκαλεί στο 2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Νοτίου Κυνουρίας ενώ μεγάλος χορηγός της είναι η Petzl.

Απέχοντας μόλις τρεις ώρες οδήγησης από την Αθήνα το Λεωνίδιο έχει εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς αναρρίχησης! Πολλοί από εσάς έχετε επισκεφτεί το όμορφο Λεωνίδιο και έχετε αναρριχηθεί στους επιβλητικούς βράχους, που το περιβάλλουν. Υπάρχουν πάνω από 1000 πλέον διαδρομές με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας και υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τη διάνοιξη νέων.

‘’Access the Inaccessible®  ‘’  Αποστολή της Petzl είναι να δημιουργήσει καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες, που επιτρέπουν στους άντρες και τις γυναίκες να προχωρούν, να τοποθετούνται και να προστατεύονται σε κάθετα περιβάλλοντα, καθώς και να φωτίζουν το δρόμο τους στο σκοτάδι.

Ο εκπληκτικός αναρριχητής Αλέξανδρος Μέγγος θα είναι ο ιδιαίτερος προσκεκλημένος στο φετινό φεστιβάλ. Ο μόλις 24 ετών νεαρός αναρριχητής ήταν ο πρώτος, που πραγματοποίησε μια διαδρομή 9α και έχει διατελέσει ήδη μια απίστευτη πορεία στο χώρο της αναρρίχησης. Έχει ισχυρή σύνδεση με την Ελλάδα, καθώς έχει αναρριχηθεί εδώ πολλές φορές χάρη και στην ελληνική καταγωγή του και τη γνώση της γλώσσας. Ο Alex βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο απόγειο της καριέρας του και η ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν να σκαρφαλώνει από κοντά είναι μια πραγματική πρόκληση!

Επιπλέον, η Vertical Life δηλώνει και φέτος την παρουσία της υποστηρίζοντας και διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις όπως ο Ανοικτός Αναρριχητικός  Μαραθώνιος και το αγαπημένο μας Zlagboard Contest!  Άλλες δραστηριότητες διασκέδασης θα περιλαμβάνουν γιόγκα, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις, κληρώσεις σπουδαίων δώρων και το μοναδικό Live party του Σαββάτου με το συγκρότημα 48 Ώρες. Οι μη αναρριχητικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα διεξαχθούν στους κλειστούς και εξωτερικούς χώρους του εξαιρετικού εκθεσιακού κέντρου «Φάμπρικα Πολιτισμού»  Για άλλη μια φορά, όλα τα γεγονότα θα φωτογραφηθούν, θα μαγνητοσκοπηθούν και θα δημοσιοποιηθούν από κορυφαίους επαγγελματίες των μέσων αναρρίχησης.

Μη διστάσετε να το κοινοποιήσετε και να μοιραστείτε τα νέα με τους φίλους σας.

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά φέτος!
Περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα εγγραφής στο Φεστιβάλ 
Το περσινό Φεστιβάλ Αναρρίχησης (βίντεο) 
Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου στο Faceboo

festival anarrixisis

runningpress.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο