Ποδηλατάδα του ΣΑΟΟ στο οινοποιείο Μποσινάκη

Πιστός στην παράδοση ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, επισκέφτηκε και φέτος παραδοσιακό οινοποιείο της περιοχής.

Αυτή τη φορά επισκέφτηκε το οινοποιείο Μποσινάκη, στην περιοχή του Στενού, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017.
Οι ποδηλάτες από την Πλατεία Πετρινού σε περίπου 45’ έφτασαν στο χώρο του οινοποιείου. Εκεί είχαν φτάσει με άλλα μέσα και άλλοι φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Έγινε λεπτομερής ενημέρωση από τη νεότερη γενιά των οινοποιών για τον τρόπο παραγωγής του οίνου από τη μεταφορά των σταφυλιών στο οινοποιείο ως την τελική οινοποίηση. Ακολούθησε δοκιμή εκλεκτών οίνων του οινοποιείου (του λευκού Μαντινεία και του ροζέ Ιέρεια), με τη συνοδεία εδεσμάτων.

oin3

Ο ΣΑΑΟ ευχαρίστησε τη Χριστίνα και το Φώτη Μποσινάκη, καθώς και τα παιδιά τους Κατερίνα και Σωτήρη για την άψογη φιλοξενία.
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, μέλη του ΣΑΟΟ περπάτησαν και ανίχνευσαν τα περιαστικά μονοπάτια της Τρίπολης, με σκοπό την ανάδειξη και αξιοποίησή τους, έτσι ώστε οι συμπολίτες μας να μπορούν, ανάλογα με τις δυνατότητές τους και την επιθυμία τους, να πραγματοποιούν εύκολες έως μέτριες πεζοπορικές διαδρομές.

Έγινε η διαδρομή : Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Στρατώνας – Άλσος Αγίου Γεωργίου – Εξωκλήσι Αγίου Δημητράκου – Εξωκλήσι Αναλήψεως – Εξωκλήσι Αγίων Θεοδώρων με κατάληξη το Άλσος του Νοσοκομείου. Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων πιστεύει ότι το έργο αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί και οι συμπολίτες μας να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα όμορφα άλση που περιβάλλουν αυτό το τμήμα της πόλης.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΣΑΟΟ
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο