Η περιφέρεια Πελοποννήσου δίπλα στην εθελοντική αιμοδοσία, του σύλλογος Άξιον Εστί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την εθελοντική αιμοδοσία, που οργάνωσε στην Τρίπολη, ο σύλλογος Άξιον Εστί σε συνεργασία με το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, επισκέφθηκαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, κα Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Πελοποννήσου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος.

Η κα Παναγιωτοπούλου συνεχάρη, εκ μέρους και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, τον εκπρόσωπο του συλλόγου κ. Γεράσιμο Βάκρο και όλους τους συμμετέχοντες για το πολύ σημαντικό εθελοντικό τους έργο και δήλωσε την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να σταθεί αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά και σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, προκειμένου η εθελοντική προσφορά αίματος να συνεχιστεί απρόσκοπτα και να καθιερωθεί στην συνείδηση της κοινωνίας.

{gallery}periferia_aimodosia{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο