Στην πλατεία Φιλικών, παρουσιάστηκε το βιβλίο για τη ζωή του Γιώργου Καραγιάννη με τίτλο “Οι αναμνήσεις μίας ζωής” (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην πλατεία Φιλικών, παρουσιάστηκε το Σαββάτο 16 Σεπτεμβρίου, το βιβλίο που περιγράφει τη ζωή του Γιώργου Καραγιάννη με τίτλο “Οι αναμνήσεις μίας ζωής”.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/iZGXDm3Rs7A” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Την όλη εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος του ΦΟΤ Εύη Μεντή.

Ομιλητές της παρουσίασης ήταν  ο κ. Τσιαμούλος, Πρόεδρος Συλλόγου Φιλικών, ο κ. Λιαργκόβας, καθηγητής ΠΑ.ΠΕΛ, ο σκηνοθέτης κ. Βουγιουκλάκης και ο συγγραφέας του βιβλίου, κ. Καλουδάς, οι οποίοι ο καθένας ξεχωριστά μίλησαν για το βιβλίο και τη προσωπική σχέση και εκτίμησή τους  με τον κ. Καραγιάννη.

Στη συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα βίντεο που μιλάει για το βιβλίο.

Κλείνοντας δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές, στον κ. Καραγιάννη από τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσσου κ. Γιαννακούρα, τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή και τον πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασσόπουλο. 

Τιμητική πλακέτα έδωσε ο κ. Γιώργος Καραγιάννης και στον Δήμαρχο της πόλης κ. Παυλή για την βοήθεια του στη πραγματοποίηση της βραδιάς.

Να αναφέρουμε πως ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον κ.Καραγιάννη, ανακοίνωσε πως θα αιτηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης να μετονομαστεί, ως ελάχιστος φόρος τιμής, η πλατεία Φιλικών σε πλατεία “Γιώργου Καραγιάννη.

Ανακοίνωση που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους, που είχαν γεμίσει την πλατεία Φιλικών για να τιμήσουν τον κ. Καραγιάννη. 

Τέλος μετά την εκδήλωση ακολούθησε φαγητό και κρασί, ενώ ο κ. Καραγιάννης υπέγραψε τα βιβλία που δώρισε στους παρευρίσκοντες.

{gallery}biblio_karagianni{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο