Τέλος… παραλίας και κίνδυνος για τον δρόμο στην περιοχή Γλυφάδα στο Παρ. Αστρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πινακίδα που γράφει «τέλος βραβευμένης παραλίας» βρίσκεται ουσιαστικά και στην αρχή του… τέλους μιας ολόκληρης παραλίας. 

Η διάβρωση της ακτής έχει προχωρήσει αρκετά στη Γλυφάδα στο Παράλιο Αστρος με την παραλία να έχει εξαφανιστεί σε πολλά σημεία, αλλά και να μπαίνει σε κίνδυνο ο ίδιος ο επαρχιακός δρόμος που είναι και η είσοδος στο Παράλιο Αστρος..

Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι τωρινό και στο παρελθόν έγιναν κινήσεις από τη δημοτική αρχή φέρνοντας μάλιστα και κάποιον ειδική επιστήμονα, αλλά από εκεί και πέρα το μόνο που έμεινε ήταν τα μπαλώματα στις τρύπες του δρόμου και τα κόκκινα προειδοποιητικά κολωνάκια που ξεθώριασαν κι αυτά με τον καιρό.

Το θέμα ήρθε στο ΔΣ της Παρασκευής 21/7 από τον δ/σ κ. Κατσή αλλά ουσιαστικά δεν απαντήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Π. Μαντά. Οι δυσκολίες ενός έργου που θα σώσει την παραλία, αλλά κυρίως το δρόμο, είναι κατανοητές.

Αν λοιπόν ο Δήμος αδυνατεί ας γίνουν κινήσεις να επέμβει η Περιφέρεια ή όποιος άλλος μπορεί να δώσει λύση. Το ποιου αρμοδιότητα είναι καθόλου δεν αφορά τους κατοίκους και τους παραθεριστές. Το θέμα είναι πως το πρόβλημα χρονίζει και λύση δεν δρομολογείται.

astrosnews.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο