H ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017.

Δείτε video με τις Δηλώσεις του Προέρδου της ΑΕΚ Τρίπολης στο (07:07:06)

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yfCvxzPA_CY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 Ο Ραδιομαραθώνιος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για το σκοπό αυτό, συνεργάστηκαν τρία (3) ραδιόφωνα της Τρίπολης ( ΕΡΤ Τρίπολης, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15 και Αρκαδία 9.38 ) προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παραπάνω σκοπό. Ο Ραδιομαραθώνιος ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ το οποίο φιλοξενεί το Ραδιομαραθώνιο. Απο πλευράς του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος κ. Βαλασσόπουλος Παναγιώτης.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου μας:

«Δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από αυτή την προσπάθεια. Πάντα είμαστε παρόντες σε πρωτοβουλίες για ειδικές ικανότητες. Η κοινωνικοποίηση είναι αυτή που λείπει. Πάτε να καλύψετε το κενό του Κράτους εδώ και 40 -50 χρόνια. Να μην κρυβόμαστε πίσω από την κρίση. Όταν είχαμε πολυτέλεια στη ζωή μας, είχαμε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά στην Τρίπολη; Όχι. Δεν φταίει η κρίση, φταίμε εμείς. Θα καταθέσουμε ένα τριψήφιο ποσό από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης κι αυτό θα γίνει αύριο το πρωί.»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο