“ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”: Μια ακαταμάχητη έλξη…! (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aν ανατρέξουμε στα παιδικά μας χρόνια (για άλλους αυτή η αναδρομή θα πάρει λίγη ώρα και για άλλους πάλι είναι μόλις λίγα “βήματα” πίσω) και αναζητήσουμε τι ήταν αυτό που μας άφησε την πιο γλυκιά «γεύση» δεν είναι άλλο από το παιχνίδι… αυτό το ατελείωτο παιχνίδι σε πλατείες, γειτονιές και αλάνες!

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.1315840928510559.1073742616.266328503461812%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”665″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σταματήσουμε στη θέα μιας ταμπέλας στην Τρίπολη που αναγράφει “Γλυκό παιχνίδι”, καθώς συνδυάζει δυο μεγάλες μας αγάπες…το γλυκό και το παιχνίδι! Λέξεις κλειδιά που μας κίνησαν την περιέργεια να περάσουμε το κατώφλι του νέου ζαχαροπλαστείου που έχει εδώ και λίγο καιρό κάνει την εμφάνιση του στην πόλη της Τρίπολης.

Ένα βήμα μετά το κατώφλι ήταν αρκετό για να “ερωτευθούμε” κεραυνοβόλα! Μάτια και μύτη γέμισαν με εικόνες και μυρωδιές και ήταν θέμα χρόνου να μπει στο παιχνίδι και η γεύση που «περιπλανήθηκε» στις άφθονες γλυκιές ποιοτικές δημιουργίες.

Επειδή λοιπόν τις γλυκές ανακαλύψεις πρέπει πάντα να τις μοιραζόμαστε και επειδή πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά μια γεύση από τους θησαυρούς που κρύβονται στις βιτρίνες του ζαχαροπλαστείου θα σας πείσει!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο