Αιτήσεις συμμετοχής στη λαϊκή αγορά της Τοπικής Κοινότητας Δημητσάνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Γορτυνίας καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών να υποβάλλουν στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου αίτηση συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά, για να έχουν δικαίωμα στην επιλογή συμμετοχής στη λαϊκή αγορά της Τοπικής Κοινότητας Δημητσάνας.

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάσει της μοριοδότησης που αναφέρεται στις διατάξεις των άρθρων 2 και 3 της Α2-639/02.07.2014, Φ.Ε.Κ. Β’1806/02-07-2014 Απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατ’ εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 5 του Ν. 4264/2014:

Για κάθε έτος παλαιότητας της άδειας ο δικαιούχος λαμβάνει ένα (1) μόριο. Δικαιούχος κάτω των τριάντα (30) και άνω των εξήντα (60) ετών λαμβάνει δεκαπέντε (15) μόρια. Δικαιούχος με αναπηρία έως 67% λαμβάνει δέκα (10) μόρια. Δικαιούχος με αναπηρία άνω του 67% και έως και 80% λαμβάνει είκοσι (20) μόρια. Δικαιούχος με αναπηρία άνω του 80% λαμβάνει τριάντα (30) μόρια. Για κάθε τέκνο ο δικαιούχος λαμβάνει δέκα (10) μόρια. Σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας τα μόρια της συγκεκριμένης κατηγορίας προσαυξάνονται κατά 50%. Για κάθε μία από τις έξι ημέρες (σε εβδομαδιαία βάση) που δεν συμμετέχει σε λαϊκή αγορά λαμβάνει δεκαπέντε (15) μόρια.

Αριθμός θέσεων παραγωγών πωλητών λαϊκής αγοράς βάσει του κανονισμού λαϊκής αγοράς του Δήμου Γορτυνίας: επτά (7).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά
Για τη χορήγηση θέσης στην λαϊκή αγορά της Τοπικής Κοινότητας Δημητσάνας του Δήμου Γορτυνίας, ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει μέσα στην προθεσμία που καθορίζεται από την παρούσα πρόσκληση στην αρμόδια αρχή (Δήμος Γορτυνίας) τα κάτωθι:

  • Φωτοαντίγραφο της θεωρημένης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκής αγοράς
  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό από την αρμόδια αρχή στο οποίο θα καθορίζεται το ποσοστό αναπηρίας, όπου υπάρχει τέτοια περίπτωση
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Αιτήσεις – χρόνος υποβολής
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Γορτυνίας (Δημητσάνα, Τ.Κ. 22007) και κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 05 έως και 11 Απριλίου 2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του ενδιαφερόμενου.

Στις αιτήσεις πρέπει να επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να αναφέρονται τα είδη εμπορευμάτων προς πώληση.

ια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τηλεφωνούν στο τηλ 2795360334 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων από τους ενδιαφερόμενους, θα γίνει νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο