Τα αποκριάτικα παραμύθια του “ΟΡΦΕΑ”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή, 24 Φεβρουάριου 2017, η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” διοργάνωσε στο Country Inn, έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο αποκριάτικο χορό. Στην παραμυθούπολη του “ΟΡΦΕΑ” σμίξαμε να γιορτάσουν την Αποκριά, παλαιοί και νέοι χορωδοί, μέλη και φίλοι του “ΟΡΦΕΑ”, σε ένα κλίμα γεμάτο φαντασία, διάθεση για χορό και τραγούδι, αλλά και ποικίλα δρώμενα.

Κατά την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος η καλλιτεχνική ομάδα του αποκριάτικου χορού, υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου και μέλους του ΔΣ του “ΟΡΦΕΑ”, κας Γεωργίας Γιαννοπούλου, σε κείμενα της κας Κωνσταντινιάς Κατσαρού, χορωδού του μικτού τμήματος, μας καλωσόρισε με διασκευασμένα παραμύθια του Ασώτου (και οχι του γνωστού Αισώπου) τα οποία μέσω της γιαγιάς των παραμυθιών , οι ηρωές τους (Πρασινοσκουπίτσα, Σταχτομπούτα και Βροχάτη) μας αφηγήθηκαν το δικό τους παραμύθι.

To κάστρο των παραμυθιών το επιμελήθηκαν εικαστικά οι κκ. Νεκτάρια Βάγια και Χριστίνα Αθανασοπούλου. Οι ιστορίες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα και προσέφεραν άφθονο γέλιο στους συνδαιτυμόνες. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, αφού με γνώμονα την φαντασία και την καλή διάθεση, δημιούργησαν μια μοναδική ενθουσιώδη αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Σειρά είχαν οι χορευτικές “επιδείξεις” των προσκεκλημένων, όπου όλοι μαζί συμμετείχαμε στις μουσικές εναλλαγές από tango-latin και disco ρυθμούς, σε ελληνικά παραδοσιακά και αποκριάτικα τραγούδια. Κατά την διάρκεια του αποκριάτικου χορού πραγματοποιήθηκε και κλήρωση με προσφορά δώρων, κυρίως από επιχειρήσεις τις πόλεις μας.

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό επιχειρήσεις της πόλης μας να αποδέχονται θερμώς και να προσφέρουν αγαθά, συνεισφέροντας έτσι στην επιτυχημένη πραγματοποίηση του αποκριάτικου χορού μας. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και δημοσίως γι’ αυτές τους τις πρόσφορες, όπως και το προσωπικό του Country Inn για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ποικίλη, τα σχόλια εγκωμιαστικά, τα χαμόγελα άφθονα και το κέφι άπλετο, γεγονότα που καταδεικνύουν ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έτοιμη να αγκαλιάσει και νέα άτομα!!!
Και του χρόνου λοιπόν …

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο