Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Σύλληψη για παράνομο κυνήγι μπεκάτσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σύλληψη για παράνομο κυνήγι μπεκάτσας

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Γεωργίου Μάριος, Θεοδωρόπουλος Λεωνίδας και Χυτήρης Απόστολος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Καμαρών, Ακράτας και Αιγίου αντίστοιχα και με την συνεργασία των μελών του ΔΣ του ΚΣ Καμαρών και συγκεκριμένα του Προέδρου κου Αλεξόπουλου Γεώργιου, του Γραμματέα κου Σαμαρτζή Βασίλειου και του μέλους του ΔΣ κου Μπαλτιμά Αλέξιου αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες για παράνομη θήρα της μπεκάτσας στο καρτέρι προέβησαν στην διενέργεια μικτής περιπολίας με τα κάτωθι αποτελέσματα.
Ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Γεωργίου Μάριος με τον Πρόεδρο του ΚΣ Καμαρών κο Αλεξόπουλο Γεώργιο εντόπισαν στην περιοχή Λαμπίρι ένα άτομο να ασκεί θήρα μπεκάτσας στο καρτέρι το οποίο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, λίγο μετά βρέθηκε στο αυτοκίνητό του χωρίς το κυνηγετικό του όπλο και αφού παραδέχθηκε την πράξη του, ο ίδιος πήγε και έφερε το κυνηγετικό του όπλο που πριν είχε εγκαταλείψει.
Ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Θεοδωρόπουλος Λεωνίδας με τον Γραμματέα του ΚΣ Καμαρών κο Σαμαρτζή Βασίλειο εντόπισαν στην περιοχή Πανόραμα ένα άτομο να ασκεί θήρα μπεκάτσας στο καρτέρι εντός της κατοικημένης περιοχής ο οποίος ομοίως ως ο ανωτέρω, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους τράπηκε σε φυγή. Με την συνδρομή του Θηροφύλακα Χυτήρη Απόστολου και του μέλους του ΔΣ κου Μπαλτιμά Αλέξιου αλλά και την συνδρομή του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σταμάτησε και κατά τον έλεγχο αφού παραδέχτηκε την πράξη του συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αιγίου.
Υπεβλήθηκαν στους ανωτέρω μήνυση για παράνομη θήρα μπεκάτσας στο καρτέρι, ενώ κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα, τα φυσίγγια και τα ατομικά βιβλιάρια θήρας όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανατροπή ΙΧ στον δρόμο Κιάτο – Σούλι – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σύμφωνα με το Korinthostv.gr στον επαρχιακό...

Επίδομα μητρότητας: Άνοιξε η πλατφόρμα

Στο «αέρα» βρίσκεται η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Τρίπολης

Την Παρασκευή 19/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Δήμος Μεγαλόπολης: Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κομμένων κλαδιών και χόρτων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης συνεχίζει καθημερινά την...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο