Οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας απέκτησαν το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη Θάλασσα (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας απέκτησαν το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη Θάλασσα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yGGhL4ZTFCY” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Τοποθετήθηκε και τέθηκε ήδη σε λειτουργία στην παραλία του Άστρους το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία σε αγαστή συνεργασία με το σύλλογο ΑΜΕΑ Άστρους, το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και τους θεσμικούς φορείς της περιοχής υλοποίησε με συνέπεια μια κρίσιμη δέσμευσή της προς τους Πελοποννήσιους πολίτες.

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας, γιατί βλέπουμε ότι η κοινωνική μας πολιτική έχει απτά αποτελέσματα που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής όλων των συμπολιτών μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ανακοίνωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν τρία ακόμα τέτοια συστήματα σε παραλίες του Άστρους.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρών ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας κ. Γεώργιος Μπακούρης, ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της περιφερειακής αρχής για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την αγαστή συνεργασία με τους φορείς της περιοχής που εξασφάλισαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

{gallery}rampa_amea_astros{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο