Άστρος - Astros

Δήμος Β. Κυνουρίας

Η μεγάλη συμμετοχή των καρναβαλιστών, μεμονωμένα, σε ομάδες, σε άρματα, σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, όλοι τους ανεξαιρέτως με αστείρευτο κέφι και περισσή ζωντάνια, δημιούργησαν το πιο πετυχημένο Καρναβάλι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. 
H ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΆΣΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ…
Εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε η παράταξή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018. 
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει πως ξεκινά τη λειτουργία Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2017 – 2018.
1η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας
 Οι ελεύθερες, ανοικτές εγκαταστάσεις για το κοινό, που αποτέλεσαν για χρόνια την έδρα του Πήγασου των νεανικών μας χρόνων, πλέον μπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.
Απολογισμός Θράσους o απολογισμό της Δημοτικής αρχής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 στο Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας.
Με τη γνωστή λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Φώτα στο Παρ. Αστρος. Μετά τη Θεία Λειτουργία στο ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νησί. 
Σήμερα συζητάμε για τη ψήφιση του έβδομου προϋπολογισμού αυτής της Δημοτικής Αρχής και παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο σύνταξης και εισαγωγής του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σελίδα 1 από 9

logo 

Please publish modules in offcanvas position.