Άστρος - Astros

Δήμος Β. Κυνουρίας

Μεταφορά της θαυματουργής εικόνας του Αγίου Γεωργίου από τα Άνω στα Κάτω Δολιανά.
Μέσα στην αγκαλιά του Πάρνωνα, τιμώντας τα προϊόντα που παράγει η αρκαδική γη το φθινόπωρο, ο Πλάτανος σας περιμένει και φέτος στην καθιερωμένη γιορτή «Σύκου και Κάστανου» το Σάββατο και την Κυριακή 21 & 22 Οκτωβρίου 2017.
Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Τσιρόπουλου, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 8/2017 απόφασή της, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:
Καταγγελία για τον βανδαλισμό μνημείου στην Βόρεια Κυνουρία από την ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.
Ημερίδα με θέμα:"Πρόληψη και Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού" θα πραγματοποιηθεί στο Παράλιο Άστρος.
Παλιό το αίτημα της διάνοιξης των παράλληλων δρόμων της οδού Βασ. Δουζένη στο Παρ. Αστρος, από την πλειονότητα των κατοίκων.
Η πρώτη δράση της χρονιάς είναι γεγονός!!!
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας διακηρύττει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό,με κριτήριο κατακύρωσης, την κατά ομάδα, πλέον συμφέρουσα προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, η τακτική συντήρηση οχημάτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 και των Ν.3463/2006 και…
Τον Αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο πραγματοποίησε ο Πανθυρεατικός Α.Ο. ομάδα του Άστρους Κυνουρίας στο ανακαινισμένο γήπεδο του Άστρους εκεί ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μαντάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ Τατούλη.
Τον Αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο πραγματοποίησε ο Πανθυρεατικός Α.Ο. η ομάδα του Άστρους Κυνουρίας στο ανακαινισμένο γήπεδο του Άστρους.
Σελίδα 1 από 8

logo