Άστρος - Astros

Δήμος Β. Κυνουρίας

Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κυνουρίας η παράταξη "Δημοτική Αναγέννηση" επισημαίνει τα εξής:
Απάντηση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας στην μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου για την κριτική που δέχθηκε.
Με αφορμή την τοποθέτηση του αντιδήμαρχου οικονομικών κ. Γιάννη Χονρδολαίου η παράταξη του κ. Γιώργου Καμπύλη "Δημοτική Αναγέννηση" εξέδωσε την  ακόλουθη απάντηση.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Καμπύλης Γιώργος και οι σύμβουλοί της εύχονται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου μας ξεκινά και φέτος για τέταρτο χρόνο τη λειτουργία του..
Απάντηση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Δημοτική αναγέννηση) στις δηλώσεις του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας όσον αφορά την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου.
Η Κοινότητα Σ.Επ. “5ENTE” πραγματοποίησε την πρώτη νυχτερινή πεζοπορία η οποία στέφθηκε με επιτυχία! Η ομορφιά της πανσελήνου του Ιουλίου, σε συνδυασμό με την έκλειψη που συνέβη εκείνο το βράδυ άφησε όμορφες αναμνήσεις σε όσους συμμετείχαν. Αποφάσισαν λοιπόν να την επαναλάβουν…
Οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας απέκτησαν το πρώτο σύστημα αυτόματης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη Θάλασσα.
O Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένος από την προσωπική του ορχήστρα, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι την επιμέλεια του οποίου έχει ο ίδιος.
Ο Σύλλογος Ελληνικών Χορών και Εθνογραφικών Ερευνών «Ο ΘΥΡΕΑΤΗΣ» του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, διοργανώνσε το 5ο φεστιβάλ παραδοσιακών Ελληνικών χορών και μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Παραλίου Άστρους «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018
Σελίδα 1 από 13

logofootermedia