Πρόσληψη ενός (1) ειδικού συνεργάτη απο τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη για τον τομέα Διοίκηση Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Αξιοποίησης Τουριστικών και Πολιτιστικών δράσεων του Δήμου   , ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε θέματα οικονομίας και οργάνωσης  καθώς επίσης σε θέματα επικοινωνίας και ηλεκτρονικής προβολής του Δήμου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

Α) Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
Β) Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α στα άρθρα 11 έως 17 του Ν. 3584/2007. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι αυτά πληρούνται.
Γ) Να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο με τα απονεμόμενα από τα Ελληνικά ΑΕΙ πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
Δ) Να έχουν ειδίκευση σε σχετικό επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α, που αποδεικνύεται µε αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και εμπειρία µε τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως «επαγγελματίες ειδικής εμπειρίας».
Ε) Να διαθέτουν γνώση και εμπειρία σε θέματα σχετικά με τον Τουρισμό και την Τουριστική Ανάπτυξη
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για τους μισθωτούς του ιδιωτικού φορέα με:
βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα: εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, με:
βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια
της ασφάλισης χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας, υποβολή μιας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών, που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια της εμπειρίας.
Έργο του Ειδικού Συνεργάτη θα είναι η διενέργεια ερευνών, υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, παροχή επιστημονικής βοήθειας σε ειδικά θέματα που απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του Δήμου, συστηματική παρακολούθηση της επιστήμης και τεχνολογίας στον τομέα της δραστηριότητας του ή σε κάθε άλλη εργασία που του ανατίθεται. Το συμβουλευτικό έργο του απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

Ποιο συγκεκριμένα ο τομέας δραστηριοτήτων περιλαμβάνει την παροχή συμβουλών για θέματα σχετικά με:
Στρατηγική του Δήμου σε ότι αφορά την οικονομία, ανάπτυξη, οργάνωση και επικοινωνία
Διοίκηση Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Σχεδιασμό και οργάνωση Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας προς βελτίωση της εξωστρέφειας και της αποδοτικότερης προβολής του Δήμου
Παροχή συμβουλών, προτάσεων με στόχο την ανάδειξη του τουρισμού ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου
Διαχείριση του τομέα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου
Συμβάσεις του Δήμου που άπτονται σε θέματα έργων – μελετών, υπηρεσιών και προμηθειών πληροφορικής και επικοινωνιών.
Παρακολούθηση, ενημέρωση του τουριστικού portal του Δήμου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εντός προθεσμίας πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ.

Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο, (αρμόδια υπάλληλος η κ. Καμβύση Αλεξάνδρα, τηλέφωνο 2757360223). Οι αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικώς, για να γίνουν δεκτές ως εμπρόθεσμες, πρέπει να έχουν ταχυδρομηθεί εντός της προβλεπόμενης πενθήμερης προθεσμίας. Στην περίπτωση αυτή λαμβάνεται υπόψη ως αποδεικτικό στοιχείο της αποστολής, η σφραγίδα του ταχυδρομείου επί του φακέλου της αποστολής.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά που υποβάλλονται με την αίτηση:
α) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,
β) βιογραφικό σημείωμα,
γ) τίτλο σπουδών,
δ)υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986), για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας,
ε) υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνεται ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα, που πιστοποιούν την κατοχή των λοιπών, γενικών και τυπικών, προσόντων διορισμού των άρθρων 11 έως 17 του Ν. 3584/2007.

Η πλήρωση της θέσεως ενεργείται µε απόφαση του Δημάρχου, που θα δημοσιευτεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ο οποίος θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση (παρ. άρθρου 163 του ν.3584/2007). Η πρόσληψη ολοκληρώνεται µε την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η εργασιακή σχέση του Ειδικού Συνεργάτη διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύουν. Ο Ειδικός Συνεργάτης δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία µε τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται, χωρίς να ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο