Κυκλοφοριακή ρύθμιση για εργασίες στην έξοδο του Λεωνιδίου προς Κοσμά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ανακοίνωσή της η εταιρία ΤΕΧΝΗΚΟΝ ΑΤΕ, ανάδοχος του Έργου “Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου”, ενημερώνει για την έναρξη εργασιών επί του κεντρικού οδικού δικτύου του οικισμού του Λεωνιδίου από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην περιοχή “Στάη” και συγκεκριμένα στην έξοδο προς Κοσμά, καθώς και για την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα τηρηθεί κατά τις ημέρες των εργασιών.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών εκσκαφών και επίχωσης ορυγμάτων δικτύου για την τοποθέτηση αγωγών βαρύτητας ,που αφορούν το έργο με τίτλο «Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου» και θα πραγματοποιηθούν επί του ανώνυμου οδικού δικτύου που από το τέλος του παραποτάμιου (προς Κοσμά) έως και τα όρια του οικισμού (οικία Σταθούση).

Κατά τη διάρκεια έως και το πέρας των εργασιών θα τηρηθεί κυκλοφοριακή ρύθμιση σύμφωνα με το υπ αριθμ 20/06-09-2017 Πρακτικό της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και θα εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή πιθανής κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Οποιαδήποτε βλάβη κι αν προκληθεί, πρόκειται να αποκατασταθεί πλήρως μετά το πέρας της λειτουργίας των συνεργείων μας. (ώρες εργασίας 07.30 -17.30)

Για οποιαδήποτε πληροφορία και τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ: ΤΕΧΝΗΚΩΝ ΑΤΕ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27570 23322/698 122 8558

ΠΗΓΗ:leonidion.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο