Tο Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας συνεδριάζει για πρώτη φορά για το 2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την παρούσα, προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην (1/2017) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την (30η) Ιανουαρίου (2017) – ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30, με θέματα της ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1ο: Περί της έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αναβάθμιση δικτύου άρδευσης Δ.Κ. Λεωνιδίου».(Εισηγητής :κ. Δήμαρχος)
2ο: Περί της συγκρότησης Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2017.(Εισηγητής :Πρόεδρος Δ.Σ.)
3ο: Επί αιτήσεως του Σωματίου «Αρχείον της Τσακωνιάς» για την αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου «Αρχοντικό Τσούχλου». (Εισηγητής :κ. Δήμαρχος)
4ο: Περί της συμπλήρωσης με νέα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.(Εισηγητής :Ευσταθίου Θεόδωρος)
5ο: Περί της κατανομής κρατικής επιχορήγησης στις σχολικές επιτροπές για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.(Εισηγητής :Ευσταθίου Θεόδωρος)
6ο: Επί αιτήσεως Ποΐλα Σαράντου του Ευαγγέλου.(Εισηγητής :Διαμαντής Κωνσταντίνος)
7ο: Επί αιτήσεως της «Βασιλική Κριτσιδήμα & ΣΙΑ Ο.Ε.»(Εισηγητής :Διαμαντής Κωνσταντίνος)
8ο: Επί εισηγήσεων της Οικονομικής Υπηρεσίας περί διαγραφής τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης εγγραφής.(Εισηγητής :Διαμαντής Κωνσταντίνος)
9ο: Περί της επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.(Εισηγητής :Διαμαντής Κωνσταντίνος)
10ο: Επί αιτήσεως Γεωργίτση Δημητρίου του Ηλία για χορήγηση παραγωγικής άδειας λαϊκής αγοράς για διάθεση προϊόντων φυτικής παραγωγής.(Εισηγητής :Διαμαντής Κωνσταντίνος)
11ο: Επί αιτήσεως Λεμπέση Αγγελικής του Κυριάκου. (Εισηγητής :Τρούμπας Δημήτριος)
12ο: Προληπτικά μέτρα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2017.(Εισηγητής :Τρούμπας Δημήτριος)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο