Λεωνίδιο - Leonidion

Δήμος Ν. Κυνουρίας

Το 2ο Φεστιβάλ αναρρίχησης ήδη καταγράφει πολύ περισσότερες συμμετοχές από το πρώτο
Το Αρχείο της Τσακωνιάς καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε μαθήματα εκμάθησης της Τσακώνικης Διαλέκτου να δηλώσουν συμμετοχή.
Ανακοίνωση περί της δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στη Δημοτική Ενότητα Τυρού(για την εγκατάσταση και λειτουργία αίθουσας γυμναστικής).
Με το ποσό των 109.000 ευρώ (συν τους τόκους) υποχρεώνεται ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας να αποζημιώσει τους κληρονόμους της Ελένης Κυρίου (Τάλαλου), που έχασε τη ζωή της στις 7 Μαρτίου 2008 πέφτοντας από την μεσαία γέφυρα του χειμάρρου Δαφνώνα στο…
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλμπος Λυσίκατος, στα ΜΜΕ.
Με ανακοίνωσή της η εταιρία ΤΕΧΝΗΚΟΝ ΑΤΕ, ανάδοχος του Έργου "Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου", ενημερώνει για την έναρξη εργασιών επί του κεντρικού οδικού δικτύου του οικισμού του Λεωνιδίου από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην περιοχή "Στάη" και συγκεκριμένα…
Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Παπαηλιού βρέθηκε στον Τυρό Αρκαδίας για την Γιορτή του Ψαρά.
O Δήμος Νότιας Κυνουρίας καλεί όσους εκ των συμπολιτών μας μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νίκαιας, στο κτίριο του πρώην δημαρχείου στο Λεωνίδιο.
Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος συνδέθηκε ζωντανά χτες μέσω Skype και μίλησε στο καθημερινό δίωρο Magazino "Χαμηλή Πτήση" του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ΙΟΝΙΑΝ, για το Φεστιβάλ "ΠαραΤυρό" που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στον Τυρό.
Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αρκάς βουλευτής κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος...
Σελίδα 1 από 11

logo